Το Nike Dunk High “University Red” επιστρέφει με το OG Vibes από το 1985


Nike’s Dunk Silhouette έχει αναδειχθεί σε πολλές παραδόσεις, θεωρώντας ότι επέστρεψε στο σύμπαν των παπουτσιών το 2019, με κάποιες ακόμη και υψηλές τιμές μετακίνησης λόγω Πολύ επιθυμητά σχέδια από επιρροή στοιχεία στον κλάδο, όπως ο Virgil Abloh και ο Travis Scott. Αλλά με αυτό είπε, δεν αμφιβάλλουμε ότι hardcore dunk οπαδοί όπως τα πρωτότυπα χρώματα και όχι τα νέα. Και τώρα που διαρρέουν εικόνες του Nike Dunk High “University Red” έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο – ντυμένα σε OG “Be True στο σχολείο σας” στολή από το 1985, οι παλιοί συλλέκτες παπουτσιών είναι ήδη προετοιμασμένοι για την ημέρα πτώσης.

Το “πανεπιστημιακό κόκκινο” χρώμα δεν δείχνει άγρια ​​μπλοκ χρώματος και φανταχτερά μοτίβα, απλά ένα βασικό μακιγιάζ με καθαρό λευκό και τολμηρό κόκκινο. Τι κάνει λοιπόν πραγματικά ξεχωριστό; Ήταν ένα από τα πρώτα χρώματα της Nike Dunk και δημιουργήθηκε για το Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωάννη.

Εικόνα μέσω του sneakerknockerzllc
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ακριβώς όπως το Nike Dunk Low SP “University Red” από το περασμένο έτος, αυτά τα παπούτσια μπάσκετ υψηλής κοπής, ρετρό μπάσκετ φτάνουν με την ίδια τραγανή λευκή δερμάτινη βάση, θέτοντας τη σκηνή για “πανεπιστημιακές κόκκινες” επικαλύψεις στο Pop. Ενώ μια μεσαία σόλα πλήρους μήκους κάθεται μειονέκτημα, τα γνωστά εξαρτήματα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε παραμένουν σε αυτή τη νέα έκδοση για να ολοκληρώσουν το διαχρονικό σύνολο: προφίλ swooshes, διάτρητα κιβώτια toe, επώνυμες ετικέτες γλώσσας και Tiny Heel Pull Tab.

Μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Nike Dunk High “University Red” δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, οπότε αν θέλετε να εισαγάγετε αυτό το ζευγάρι στη σύνθεση σας, σας προτείνουμε να παραμείνετε κλειδωμένοι στο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή για όλες τις τρέχουσες κυκλοφορίες της Nike. Σε παρόμοιες ειδήσεις, το Nike Dunk Low “Goldenrod” κανάλι wu-tang vibes.

Εικόνα μέσω του sneakerknockerzllc
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *