Πώς να κερδίσετε μια νίκη στο Pharrell X Adidas Afro NMD HU Pack


Πριν από την εισαγωγή του Pharrell X Adidas Afro NMD HU Pack, εδώ είναι ό, τι απαίτηση να καταλάβετε αν είστε αποφασισμένοι για αυτή τη νίκη.

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων συλλογών, ο Pharrell Williams, όταν για άλλη μια φορά αποκαλύπτει μια μαγευτική σειρά χρωμάτων. Ωστόσο, σε αντίθεση με οποιοδήποτε είδος άλλων HU NMDS, αυτό το τελευταίο πακέτο παρουσιάζει μια εκτύπωση εμπνευσμένη από AFRO. Άλλες μοναδικές ενδείξεις στυλ τα χωρίζουν σε ένα δικό τους πρωτάθλημα. Σίγουρα, είναι ένα αμφισβητήσιμο στυλ, ωστόσο αυτά εξακολουθούν να αναμένεται να πωλούν.

Το παχύ υφασμάτινο primeknit καλύπτει το πάνω μέρος των τριών μοναδικών χρωμάτων: aqua multi, μαύρο multi και ροζ multi. Οι πολύχρωμες σωληνώσεις, καθώς και η εκτύπωση μπλοκ σε ολόκληρο το μπροστινό μέρος είναι ένα γεγονός ποικιλομορφίας. Ως ‘Trail’ Hu NMD, μια χονδροειδής εξωτερική σόλα διαθέτει συνολικά με βαθύ πέλμα καθώς και πάντα, η Boost παρέχει αυτό το χωρίς βαρύτητα.

Αρκετοί λιανοπωλητές πήγαν στο διαδίκτυο με Raffles νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ωστόσο οι περισσότεροι από τους ευρωπαίους εμπόρους εισάγουν online. Αυτό περιλαμβάνει το Asphalt Gold, το 43einhalb, τη μεγάλη βούληση καθώς και το Afew.

Εάν ανακαλύψετε τον εαυτό σας να αγωνίζεται με κατεψυγμένες σελίδες πληρωμής στις 11μμ, υπάρχει πάντα μια ακόμη δυνατότητα στον αστυνομικό μέσω μιας χούφτας βρετανικών εμπόρων το Σάββατο το πρωί. Το Pharrell X Adidas Hu NMD AFRO πακέτο πηγαίνει στο διαδίκτυο στις 9 π.μ. μέσω της Adidas UK, καθώς και το Footpatrol είναι πιθανό να εισαγάγει μεγέθη στις 8πμ.

Για συνδέσμους σε οποιοδήποτε είδος καθώς και σε όλους τους εμπόρους, κρατήστε το κλειδωμένο στο @ThesolesPplier καθώς και να ενεργοποιήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *