Το Familia X Nike SB Dunk Low “First Avenue” είναι μάλλον πραγματικά Strudded


Έχει περάσει πάνω από έξι μήνες, θεωρώντας ότι πρώτα είδαμε την Familia X Nike SB Dunk Low “First Avenue”, καθώς και Καθώς η προοπτική απελευθέρωσή του αργαλειό και πιο κοντά, παίρνουμε τώρα μια πολύ πιο σε βάθος ματιά στην επερχόμενη συνεργασία. Κατασκευάστηκε σε συνεργασία με το κατάστημα skate με έδρα τη Μινεάπολη, αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική τοποθεσία της πόλης που βρέθηκε στο 701 πολύ Πρώτη Λεωφόρο Βόρεια.

Διαθέτοντας ένα μαύρο άνω μέρος με τούβλο που περιγράφει ότι μιμείται το εξωτερικό της εγκατάστασης, αυτό το Dunk Low διαθέτει ένα κτίριο Ultra Premium που είναι βέβαιο ότι θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Οι “τάσης μοβ” τόνους που ανακαλύφθηκαν σε όλο τον κόσμο με τον εξαιρετικό πρίγκιπα της Μινεάπολης, ο οποίος έκανε στην Πρώτη Λεωφόρο αρκετές φορές. Η σκιά είναι επίσης ένα νεύμα στο άλμπουμ του Purple Rain του 1984, το οποίο τοποθετείται από την Rolling Stone ως τον αριθμό δύο στην καταχώρισή του από τα 100 καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας του 1980 καθώς και τον αριθμό 8 στην καταχώρισή του των 500 μεγαλύτερων άλμπουμ όλων των εποχών.

Εικόνα μέσω της οικογένειας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ένα γραφικό αστέρι μπορεί να ανακαλυφθεί κεντημένο στη φτέρνα με λευκό, ενώ οι διατρήσεις του toebox καθώς και η εξωτερική σόλα από καουτσούκ έχουν όλα πιπεριά με αστέρια, harkening στα 500 αστέρια στο εξωτερικό του κτιρίου. Μια πικάντικη σόλα είναι μια ωδή στο πλακάκι μέσα σε πολύ πρώτη λεωφόρο, καθώς και για να ολοκληρώσουν τα πάντα μακριά, το Nike Swoosh έχει δοθεί μια ανακλαστική επιφάνεια, ώστε να μπορείτε να τα δείξετε τόσο τόσο τόσο τόσο όσο όσο όσο και τη νύχτα.

Το Familia X Nike SB Dunk Low “Prince” θα μειωθεί αποκλειστικά στα καταστήματα skate, με πολλούς από αυτούς να ανοίγουν για περιφερειακούς κατοίκους στις 9 Δεκεμβρίου. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτή τη συνεργασία με αστέρι, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να κρατήσετε την εστίασή σας στο Polaroid X Nike SB Dunk Low!

Εικόνα μέσω της οικογένειας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *