Ρίξτε μια ιδιαίτερη ματιά στο “βιώσιμο” tee


“Η μετακίνηση στο μηδέν” της Nike είναι πολύ περισσότερο από ένα strapline για τους αθλητικούς ιθαγενείς του Όρεγκον, αυτό είναι ένα μάντρα που ωθείται σε όλη την εταιρεία να κάνει Σίγουρα ότι ως υπηρεσία διαδραματίζουν το ρόλο τους για να βοηθήσουν να αντιστρέψουν τις επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος. Τώρα, η μάρκα SWOOSH μόλις εισήγαγε το “βιώσιμο” τσάι της Nike Sportswear και είναι υπερ-καθαρό με μερικές αξιοσημείωτες μικρότερες λεπτομέρειες.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή Sportswear “Sustainable” Tee

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Ερχόμενοι σε 3 τόνους γκρίζα χρώματα, αυτό το μπλουζάκι είναι καλύτερο για τη μεταβατική περίοδο μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου. Ιδανικό για στρώσεις κάτω από σακάκια, αλλά και φανταχτερά φανταστικά ως αυτόνομο κομμάτι, αυτό το μπλουζάκι είναι εξαιρετικό ως απαραίτητο για την ντουλάπα κάποιου.

Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από 100% βιώσιμα υλικά, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα τόσο ανακυκλωμένων βαμβακιού όσο και οργανικών βαμβακιών. Το μείγμα είναι τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένο υλικό ή τουλάχιστον 10% οργανικό βαμβακερό ύφασμα, υποδεικνύοντας ότι μπορείτε να ξεκουραστείτε απλή κατανόηση ότι παίζετε το ρόλο σας προς έναν καθαρότερο πλανήτη. Στρογγυλοποιημένη με ένα speckled Nike swoosh στο στήθος και μια υπερβολικά μεγέθους boxy fit, αυτό είναι ένα μπλουζάκι που δεν μπορείτε να περάσετε επάνω!

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο “βιώσιμο” μπλουζάκι της Nike Sportswear, χτυπώντας τους παρακάτω συνδέσμους και κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για όλα τα καλύτερα νέα και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή Sportswear “Sustainable” Tee

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *