Μια ματιά στο BAPE X Adidas Ultra Apploom


που συμμορφώνεται με την εξαιρετικά πολυπόθητη Adidas Originals NMD R1, BAPE και οι τρεις λωρίδες έχουν συνδεθεί για άλλη μια φορά για μια εξαιρετικά ώθηση, καθώς και τώρα που έχουμε μια εμφάνιση με τα πόδια!

Πρώτα διαρρεύσει νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, το Bape X Adidas Ultra Boost είναι κατασκευασμένο από ένα αναπνεύσιμο 1ο Camo Primeknit, με ένα ματ μαύρο κύπελλο τακουνιών καθώς και κλουβί για πρόσθετη υποστήριξη. Κάτω από κάτω, μια εντελώς μαύρη ενίσχυση της ενίσχυσης είναι παρούσα για επιπλέον άνεση, καθώς και ένα ομαλότερο βήμα, καθώς και για να ολοκληρώσει τα πάντα μακριά, τα μάτια που πιάνουν το χρυσό τρεις λωρίδες που κοσμούν τα πλαϊνά πάνελ.

Τώρα για αυτή την σημαντική ημερομηνία κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τις πηγές μας, το Bape X Adidas Ultra Boost πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2019, καθώς και στην πραγματικότητα θα είναι αποκλειστικό Super Bowl, για το λόγο αυτό το Head Patriotic Ape στις γλώσσες. Με αυτό είπε, αναμένετε να πληρώσετε τεράστια δολάρια για ένα ζευγάρι του UBS! Αυτή τη στιγμή, δεν έχει προγραμματιστεί απελευθέρωση της ΕΕ, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή σε κατάσταση που αλλάζει αυτό!

Τι πιστεύετε για το Bape X Adidas Ultra Boost; Θα γυρίσετε; Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας κάτω στην ενότητα σχολίων παρακάτω! Στις σχετικές ειδήσεις, ρίξτε μια σε βάθος ματιά στην μηχανική ντουλάπα X Adidas Consortium Ultra βελτιώστε 1.0!

Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το ρεύμα στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Εικόνες μέσω Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *