Με τα πόδια ματιά στο off-λευκό x nike zoom fly ‘μαύρο’ καθώς και ‘ροζ’


Η off-λευκά x nike â € œH € Η συλλογή ήταν ίσως η καλύτερη συνεργασία sneaker για να μειώσει Πέρυσι, καθώς δεν μοιάζει με τη διαφημιστική εκστρατεία που πεθαίνει σύντομα. Με τους τόνους των λευκών λευκών παπούτσια X Nike που πέφτουν από τώρα μέχρι το τέλος του 2018, το δίδυμο Power έχει τώρα απελευθερώσει δύο καυτά εκτός λευκού Nike Zoom Fly Colourways, καθώς και παίρνουμε μια εμφάνιση με τα πόδια!

Το πρώτο χρωματιστό, που ονομάζεται “Black”, διαθέτει μια μυστική φθινοπωρινή απόχρωση, με ένα ημιδιαφανές TPU ανώτερο καθώς και ραμμένο swoosh. Το δεύτερο χρώμα, από την άλλη πλευρά, είναι ένα από τα πιο ζωντανά λευκά πάνινα παπούτσια που θα κυκλοφορήσουν ποτέ. Ονομάστηκε «ροζ» αυτό το μάτι που αλιεύει σκιά, επίσης, χρησιμοποιεί ένα ημιδιαφανές TPU. Και τα δύο πάνινα παπούτσια λειτουργούν κείμενο “αφρού” κατά μήκος της μεσαίας σόλας, εκτός από την αποδόμηση υπογραφής του Virgil Abloh σε όλη την έκταση.

Εάν σχεδιάζετε στον αστυνομικό το ολοκαίνουργιο άσπρο X Nike Zoom Fly ‘Black’ και ‘Pink’, πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 28 Νοεμβρίου στο Select Stockists. Να είστε βέβαιος να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και ας καταλάβουμε αν θα περάσετε στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε το off-white x nike zoom μύγα ‘μαύρο’ καθώς και “ροζ” οδηγός λοταρίας για την καλύτερη δυνατότητα σας για μπάτσο!

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τρέχον εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *