Οι νέες εικόνες Teaser της Kanye West X Derrick αύξησαν την επιφάνεια “Yzy Rose”


, επειδή ο Kanye West εντάχθηκε στην οικογένεια των τριών λωρίδων, έχουμε δει πολλές πολυπόθητες σιλουέτες από το δίδυμο, κυρίως στη σειρά αύξησης. Παρόλο που πρόσφατα, οι οπαδοί του Yeezy ήταν πολύ πιο συνδεδεμένοι με τη συλλογή του από το σπίτι-και-street προετοιμασμένα σχέδια όπως οι διαφάνειες Yeezy καθώς και αφρός RNNR. Ενώ αυτά τα δύο πρώτα έλαβαν την αποδοκιμασία από τη γειτονιά στα εγκαίνιά τους, η πρόσφατη πλήξη των χρωμάτων από αργά τους αποδεικνύει ότι είναι επιτυχημένοι. Δεν έχουμε αμφιβολίες ότι το ολοκαίνουργιο Kanye West X Derrick αύξησε το “Yzy Rose”, γνωστός και ως “Dzy”, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πρώτα πειράζει από τον κ. West τον Αύγουστο του 2020, οι sneakerheads ήταν σίγουρα έκπληκτοι από την αμφίβολη εμφάνισή του. Αν και κάπως χειρίζεται ένα οικείο σχήμα στον δρομέα αφρού, το Yeezy Dzy εμφανίζεται με μια διαμόρφωση κλουβιών με ραβδώσεις που είναι πιθανότατα το ίδιο ακριβώς βιώσιμο υλικό άλγης.

Εικόνα μέσω του Alainataughtyou
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ακόμα άγνωστη, ο σύζυγος του Derrick Rose Alaina το πήρε στο Instagram για να εκθέσει πολύ περισσότερες εικόνες teaser της εταιρικής σχέσης μεταξύ του ειδικού παίκτη μπάσκετ καθώς και του δημοφιλούς μουσικής σούπερ σταρ.

Δεν έχουμε αμφιβολίες ότι το Kanye West X Derrick αύξησε το “Yzy Rose” θα προσφέρει γρήγορα όταν απελευθερώνεται στις μάζες, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο για να μείνετε στην κατανόηση όλων των περισσότερων Πρόσφατα νέα Yeezy. Στο ίδιο ακριβώς θέμα, η Yeezy αύξησε 350 V2 “Beluga RF” έχει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Εικόνα μέσω του Kanye West
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *