Το Kith X Nike Air Force 1 “New York City” επιφάνειες σε μια εναλλακτική χρωματιστή


μετά από μια ματιά του Kith X Nike Air Force 1 “Νέα Υόρκη” την περασμένη εβδομάδα, τώρα ρίχνουμε μια ματιά Μια εναλλακτική χρωματιστή που δεν έχουμε δει ποτέ πριν. Εικόνες ευγενική προσφορά του πάνινα sneaker @solejc, το “New York City White” είναι τόσο καθαρό όσο παίρνει, και εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουν μέχρι τώρα!

Εικόνα μέσω του solebyjc
Με βάση το OG “Triple White” απελευθέρωση που έκανε το ντεμπούτο της στη δεκαετία του ’80, το “NYC White” διαθέτει μερικές σημαντικές λεπτομέρειες που αξίζει να αναφερθούν απολύτως. Με μια ομαλή δερμάτινη κατασκευή, το “Team Orange” και το “Rush Blue” κλίση διαθέτουν καθ ‘όλη τη διάρκεια για μια ματιά που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Από τη γλώσσα ταυτίζονται στο Nike Swoosh, αυτό το αποτέλεσμα έχει ως αποτέλεσμα μια αρκετά ιδιαίτερη αισθητική.

Ένα μεταλλικό χρυσό dubrae κάνει το δρόμο του στο σύστημα κορδονιών με συμπληρωματική επωνυμία και να το στρογγυλοποιήσει όλα, το “NYC” είναι εξαιρετικά κεντημένο στη φτέρνα, οριστικοποιώντας το Clean Cut Air Force 1 Colourway.

Εικόνα μέσω του solebyjc
Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για αυτό το Kith X Nike Air Force 1 “Νέα Υόρκη” αυτή τη στιγμή, αλλά η φήμη έχει ότι θα είναι αποκλειστικά για τους φίλους και την οικογένεια του Ronnie Fieg. Ενημερώστε μας ποιο ζευγάρι θα κάνατε αστυνομικούς και ενώ είστε εδώ, ίσως να πάρετε την καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise Part 2”!

Εικόνα μέσω του solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *