Το Adidas Originals NMD CS1 ‘Shock Red’ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή NMDS ποτέ!


Είναι χωρίς κίνδυνο να δηλώσει ότι η διαφημιστική εκστρατεία NMD δεν είναι αυτό που χρησιμοποιείται για να είναι αυτές τις μέρες. Τούτου λεχθέντος, μετά από τέσσερα χρόνια απελευθέρωσης διαφορετικών παραλλαγών του φημισμένου Nomad, η κάλτσα της πόλης παραμένει από το πιο σημαντικό στυλ της Adidas, οπότε όταν βγαίνει ένα νέο χρώμα από τους μπλε, οι sneakerheads δίνουν ιδιαίτερη προσοχή.

Σε αντίθεση με οποιοδήποτε τύπο CS1 πριν από αυτό, το Adidas Originals NMD CS1 ‘Shock Red’ αναπτύσσεται στην υπογραφή «Triple Black», ωστόσο το συγχωνεύει με ισχυρές κόκκινες πινελιές γύρω από το κολάρο καθώς και την ενίσχυση της ώθησης. Κατασκευασμένο από ελαστικό primeknit, αυτό είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο δημοφιλή NMDs σε λίγο! Για να συνολικά το σχεδιασμό, η μεσαία πλευρά είναι διακοσμημένη με τον κώδικα προϊόντος του πάνινα παπούτσια για μια αποδοκιμασμένη ατμόσφαιρα.

Διατίθεται τώρα στο Adidas UK, το Adidas Originals NMD CS1 ‘Shock Red’ είναι ένας αστυνομικός για κάθε είδους συλλογή πάνινα παπούτσια! Ας καταλάβουμε αν θα τα προσθέσετε στην καθημερινή σας περιστροφή και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την επίσημη εφαρμογή SOLE SPORMINE για εντελώς δωρεάν καλύτερα τώρα! Στις Associated News, αυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή κινεζικά πάνινα παπούτσια που προσφέρονται τώρα!

Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πιο πρόσφατο εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *