Η καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Yeezy 700 ‘Teal Blue’


Εικόνα μέσω του Kickwhoshow
Από τότε που πρώτα βάζαμε τα μάτια μας στο Yeezy 700 ‘Teal Blue’ τον περασμένο μήνα, ήμασταν αγκιστρωμένοι. Ένα remix μερικών από τα καλύτερα πάνινα παπούτσια του Kanye West, συμπεριλαμβανομένου του «Tephra», του «Wave Runner» καθώς και φυσικά, της «αδράνειας», αυτός είναι ο Chunky Trainer που δεν πρέπει να περάσει κανένα sneakerhead, καθώς και αυτά τα ολοκαίνουργια, Ultra λεπτομερείς φωτογραφίες από το @kickwhoshow το κάνουν αυτό πολύ σαφές!

Πιστέψτε ή όχι, το “Teal Blue” είναι ένας από τους πολύ πολύχρωμους εκπαιδευτές Yeezy ακόμα. Λάψιμα τόνα μπλε χρώματα με ανοιχτόχρωμες προθέσεις, το παπούτσι λειτουργεί σε μια εξαιρετικά αναπνεύσιμη βάση πλέγματος με σουέτ καθώς και δερμάτινα πάνελ που χαρακτηρίζουν σε όλη για μια επιπλέον αισθητική πριμοδότησης.

Εικόνα με kickwhoshow

Εικόνα με kickwhoshow
Μια βελούδινα αφρώδη γλώσσα καθώς και κολάρο περιβάλλει τον αστράγαλο για ασυναγώνιστη μαξιλαράκια, καθώς και εσείς κινείστε προς τα κάτω, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη μεσαία σόλα αφρού που στεγάζει μια μονάδα βελτίωσης πλήρους μήκους για άνεση που είναι έξω από αυτόν τον κόσμο. Αυτό είναι επενδεδυμένο με μια γλιστρά από καουτσούκ για πρόσθετη ανθεκτικότητα, καθώς και για να στρογγυλοποιήσει όλα μακριά, τολμηρά πορτοκαλί κορδόνια συνδέουν το παπούτσι μαζί, οριστικοποιώντας το σχεδιασμό σαγόνι-dropping.

Εάν σχεδιάζετε στον αστυνομικό το Yeezy 700 ‘Teal Blue’ όπως και οι υπόλοιποι, αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το φθινόπωρο του 2019. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται, καθώς και να είστε βέβαιοι Ας καταλάβουμε ποιες είναι οι σκέψεις σας σε αυτό το ζευγάρι!

Εικόνα με kickwhoshow

Εικόνα με kickwhoshow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *