Κάντε την ώθηση από την πόλη στη φύση με την κάψουλα FW2021 του Y-3


Y-3 επιστρέφει με μια ακόμη επιλογή από ένδυμα έτοιμο για υπαίθρια ιδανική για την ενίσχυση των φθινοπωρινών και χειμερινών μας ταιριάζει. Η συλλογή επαναλαμβάνει την αθλητική αισθητική που έχουμε δει από την Adidas και τον Yohji Yamamoto τα τελευταία χρόνια και αντ ‘αυτού χρησιμοποιεί μια νέα προοπτική για τη λειτουργικότητα και το στυλ.

Αυτό το πρώτο κεφάλαιο έχει μοντελοποιηθεί πάνω από την έννοια της “εξαφάνισης” και διαθέτει γνωστές σκιές σιλουέτες παράλληλα με τις πιτσιλιές καμουφλάζ και αντανακλαστικό υλικό.

Εικόνα μέσω του Y-3
Η ίδια η συλλογή αποτελείται από μια επιλογή από σακάκια, πλεκτά, μπλούζες και παντελόνια, τα οποία έχουν εγχυθεί με αφθονία τεχνικού σχεδιασμού και στυλ. Επιλέξτε κομμάτια έχουν ενισχυθεί τόσο με την προστασία από τον άνεμο όσο και με την βροχή για να σας κρατήσουν προστατευμένα από τα στοιχεία σε όλη τη φθορά.

Μια επιλογή ουδέτερων χρωμάτων και γήινων τόνων κοσμούν κάθε ένδυμα, με αποχρώσεις μαύρου, πράσινου, γκρι, ναυτικού και λευκού που κάνουν όλα εμφάνιση. Αυτοί οι ήχοι λειτουργούν σε αρμονία για να δημιουργήσουν μια επιλογή αγαθών που κατασκευάστηκαν για την Bold City και το υπαίθριο στυλ.

Παράλληλα με τη συλλογή των ενδυμάτων, αξεσουάρ όπως beanies, καπάκια, τσάντες και τσάντες tote ενώνουν το μείγμα, όλα διακοσμημένα με τα αντίστοιχα χρώματα και στυλ.

Η πλήρης συλλογή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Adidas τώρα, οπότε μην περιμένετε! Σε άλλες ειδήσεις, τα πάνινα παπούτσια του Adidas του Kobe Bryant κάνουν μια επιστροφή το επόμενο έτος.

Εικόνα μέσω του Y-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *