Η Nike δίνει στο Adapt BB A ‘Dark Gray’ Makeover


Νωρίτερα φέτος, η Nike παρουσίασε το Adapt BB σε ένα ασπρόμαυρο χρώμα. Ενεργώντας ως διάδοχος του άγριου δημοφιλούς hyperadapt, το πάνινο παπούτσι μπάσκετ πήρε τον κόσμο του πάνινα παπούτσια από καταιγίδα. Τώρα, μπροστά από την ανακοίνωση ότι περισσότερα πάνινα παπούτσια θα έρθουν σύντομα, το Swoosh έχει αποκαλύψει το Adapt BB ‘Dark Gray’ και είναι αρκετά φωτιά.

Βαμμένο σε μια εξαιρετικά καθαρή σκούρα γκρι απόχρωση, λαμπερά ασημένια τόνους χαρακτηριστικό για ένα φουτουριστικό vibe. Κάτω από κάτω, υπάρχει μια παρθένα λευκή μεσαία σόλα, στεγάζοντας ένα σύστημα αυτο-προσώπου που τραβά τα κορδόνια για να σφίξει το άνω άνω πλέγματος Flyknit και τετραόξου. Το ‘Dark Gray’ συνδέεται επίσης με μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να τελειοποιήσετε την εφαρμογή σας.

Ορίζοντας την κυκλοφορία στις 19 Απριλίου, το Nike Adapt BB ‘Dark Gray’ θα είναι διαθέσιμο σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες! Ενημερώστε μας αν θα προσπαθείτε για ένα ζευγάρι και φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *