Κοιτάξτε την πρώτη ματιά στη συλλογή Stone Island X Nike 2019


για να γιορτάσουν τον τέταρτο και τελικό μεγάλο κύριο της σεζόν του 2019, η Nike έχει χτυπήσει το Stone Island για μια συλλογή γκολφ που έχει γίνει για να αντιμετωπίσει όλες τις καιρικές συνθήκες. Διαμορφωμένο σε επαγγελματικό γκολφ της Βόρειας Ιρλανδίας Rory McIlroy, η συνεργασία περιλαμβάνει δύο καινοτόμα κομμάτια που λαμβάνουν τεχνική ενδυμασία σε ένα ολόκληρο άλλο επίπεδο.

Περιλαμβάνοντας ένα σακάκι και ένα πουλόβερ λαιμού πληρώματος, και τα δύο κομμάτια επιτρέπουν στους φορητές να μετεγκατασταθούν με ευκολία και να διαθέτουν έναν τόνο χαρακτηριστικών ειδικών για το γκολφ, συμπεριλαμβανομένων των τσέπης για μπάλες, tees, καθώς και γάντια.

Διατίθεται σε δύο και τρία χρώματα αντίστοιχα, κάθε στοιχείο είναι κατασκευασμένο από σατέν βαμβάκι στρατιωτικού βαθμού για μια εξαιρετικά αναπνεύσιμη εμπειρία που δεν συμβιβάζεται στην αντίσταση στο νερό. Για να προσθέσετε σε αυτό, οι προσαρμοστικές ίνες του Stoney κάνουν επίσης μια εμφάνιση εδώ, κλειδώνοντας τη ζεστασιά και διατηρώντας τη βέλτιστη θερμοκρασία του σώματος.

“Ένα από τα πράγματα που πάντα με έκανε ενθουσιώδη είναι ότι εκείνοι που αγαπούν το Sports Love Stone Island. Το γκολφ με συναρπάζει ιδιαίτερα, επειδή είναι ένα παιχνίδι ακριβείας στο οποίο η συγκέντρωση και η δύναμη διαδραματίζουν θεμελιώδη ρόλο στην αθλητική χειρονομία και στην απόδοση “, δήλωσε ο δημιουργικός διευθυντής και πρόεδρος του Stone Island Carlo Rivetti σε δελτίο τύπου. Το γκολφ μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε αληθινά τεχνικά και να παίζουν κομμάτια. Είναι η πρώτη φορά που το Stone Island στο πεδίο του παιχνιδιού, σε ένα από τα πιο ευγενή αθλήματα στον κόσμο. ”

Η συλλογή Stone Island X Nike 2019 θα κάνει το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια του τουρνουά και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 25 Ιουλίου στη Nike και θα επιλέξει τους Stockists. Ενημερώστε μας αν ενδιαφέρεστε να προσθέσετε αυτά στη συλλογή σας και ενώ είστε εδώ, γιατί να μην ελέγξετε το υπόλοιπο της σειράς Nike Sneaker;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *