Απαιτείται από το Nike React Runner WR ISPA ‘Gunsmoke’ στην περιστροφή σας


Το SWOOSH συνεχίζει την προσπάθειά του ISPA με το ολοκαίνουργιο Nike React Runner WR ISPA ‘Gunsmoke’. Σύντομη για “αυτοσχεδιασμό, καθαρισμό, προστασία, προσαρμογή”, τα πάνινα παπούτσια ISPA έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου μετακινούμενου που περιηγούνται στη μητροπολιτική ζούγκλα σε καθημερινή βάση.

Με βάση την άγρια ​​δημοφιλή πτυχή αντιδράσεων 87, το «Gunsmoke» ανταλλάσσει το υπογεγραμμένο ημιδιαφανές άνω για ένα αδιαφανές, ανθεκτικό στο νερό υλικό που έκανε για τη φασαρία καθώς και τη φασαρία της καθημερινής ζωής. Χρωματισμένο σε ένα μαύρο και λευκό χρωματικό σχέδιο, τολμηρές πορτοκαλί τόνους λειτουργούν καθ ‘όλη τη διάρκεια της αντίθεσης. Για μια αποσυμπιεσμένη εμφάνιση, η ορατή ραφή μπορεί να δει κανείς σε όλο το άνω καθώς και στο ISPA που διαρκεί με το επωνυμία ISPA σε όλα τα πλευρικά πλαϊνά πάνελ.

Ένα σύστημα που μοιάζει με το ίχνος προσφέρει τη μέγιστη προσαρμογή κλειδώματος, καθώς και κάτω κάτω, υπάρχει μια μέση σόλα αφρού πλήρους μήκους σε γκρι, παρέχοντας στους χρήστες με πρόσθετη άνεση καθώς και ατελείωτη μαξιλάρια με κάθε βήμα.

Διατίθεται τώρα από τους απογόνους, απαιτείτε το Nike React Runner WR ISPA ‘Gunsmoke’ στην περιστροφή του παπούτσια σας ιδανική τώρα! Ας καταλάβουμε αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι, καθώς και θα φροντίσετε να ελέγξετε την πλήρη σειρά Nike του Offspring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *