Το Nike Air Force 1 “Hangul” αποτίει φόρο τιμής στο κορεατικό αλφάβητο


τώρα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο 2021 έφτασαν στο τέλος, η Nike αναχωρεί από τη γη του ανερχόμενου ήλιου και κατευθύνεται προς τη γη του Morning Calm για να φέρει την Κορέα με θέμα ειδικούς εκπαιδευτές. Εκτός από το Nike Dunk Low “Σεούλ Νότια Κορέα” που παρουσιάσαμε τον Μάιο, έχουμε τώρα μια καλύτερη ματιά στο Nike Air Force 1 “Hangul” που θα ενταχθεί στη σύνθεση! Εκτός από το γεγονός ότι είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι όπως και εσείς, οπότε γιατί δεν σταματάτε να χορεύετε στο τελευταίο single του BTS τώρα ή να σταματήσετε το δράμα K που παρακολουθείτε καθώς και να ελέγξετε αντ ‘αυτού για να ανακαλύψετε αυτό το standout της προσφοράς χαρακτηριστικά.

Όταν ο Bruce Kilgore εισήγαγε την Πολεμική Αεροπορία 1 το 1982, η σιλουέτα συγκέντρωσε στιγμιαία ένα τρελό επίπεδο διαφημιστικής εκστρατείας για τη σύγχρονη εμφάνισή του, καθώς και την απαράμιλλη μαξιλαράκι – και δεν αποτελεί έκπληξη γιατί παραμένει ένα shoedrobe ουσιαστικό όσο και σήμερα.

Εικόνα μέσω
Woganwodeyang
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω
Woganwodeyang
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το ντεμπούτο του με ένα προφίλ χαμηλού κορυφαίου καθώς και το άνω στρώμα που προσφέρει μια vintage-esque εμφάνιση, αυτό το AF1 χαμηλό μπορεί να υπερηφανεύεται για το κείμενο Hangul που διαβάζει “keu-nyang-hae” που ισοδυναμεί με “απλά το κάνει” στα αγγλικά με μέθοδο της μεθόδου της παχύ κέντημα στα τετράγωνα καθώς και κιβώτια δακτύλων. Ενώ ο σχεδιασμός διατηρεί τα χαρακτηριστικά του OG, όπως οι γλωσσές της Nike Air, καθώς και τα τακούνια, το Powerhouse Beaverton Sportswear δίνει έμφαση στο αναμνηστικό σχέδιο μέσω του Obangsaek στη λωρίδα της φτέρνας (το παραδοσιακό κορεατικό φάσμα των χρωμάτων) καθώς και σε άλλες περιοχές του μπάσκετ -Slash-Lifestyle παπούτσια Nike.

Μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Nike Air Force 1 “Hangul” δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο η φήμη έχει ότι θα προσφερθεί στις 9 Οκτωβρίου – η ημέρα που γεννήθηκε το κορεατικό αλφάβητο. Εάν αυτά είναι ένα must-have για σας, τότε κρατήστε το κλειδωμένο δεξιά εδώ στο μοναδικό προμηθευτή για να μείνετε στην κατανόηση όλων των τελευταίων ημερομηνιών κυκλοφορίας Nike. Σε παρόμοια νέα, εδώ είναι ένας οδηγός για τα κορεατικά streetwear καθώς και τις καλύτερες μάρκες για να επιθεωρήσετε!

Εικόνα μέσω
Woganwodeyang
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω
Woganwodeyang
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *