Ο yeezy foam rnnr “Ocher” είναι έτοιμος για το καλοκαίρι


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2021 θα είναι μεγάλο για το αφρό RNNR, και τα χρωματιστά όπως ο yeezy αφρός RNNR “Ocher” είναι απόδειξη αυτού. Φρεσκάδα που αποκαλύπτεται, αυτή η καλοκαιρινή παλέτα θα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εκεί έξω.

Εικόνα μέσω Yeezy Mafia
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ενώ το φράγμα του Kanye West σίγουρα δεν είναι για τους αμυδρούς της καρδιάς, υπάρχει κάτι περισσότερο από ό, τι συναντά το μάτι. Κάτω από το άγριο εξωτερικό του και το show-stopping αισθητικό θέτει μια βιώσιμη κατασκευή που δεν είναι σε αντίθεση με τίποτα εκεί έξω. Κατασκευάστηκε εν μέρει από τα φύκια που στέφθηκε στο HQ του Wyoming του Yeezy, έχει εγχυθεί με αφρό για μαξιλάρι όπως τίποτα άλλο εκεί έξω.

Αλλού, ολόκληρο το παπούτσι είναι γεμάτο με διατρήσεις μεγάλες και μικρές, με δύο μεγάλα που κάνουν το δρόμο τους στη φτέρνα για μια ματιά που δεν είναι πολύ διαφορετική με τη μονάδα ώθησης adidas που βρίσκεται στο Yeezy 700. Ένα πολύ ευρύ άνοιγμα προσφέρει την τέλεια ολίσθηση in-and-lip out εμπειρία, κάνοντας αυτά την τέλεια επιλογή υποδημάτων για όσους είναι εν κινήσει.

Εικόνα μέσω Yeezy Mafia
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αναμένεται να πέσει κάποια στιγμή τον Ιούλιο, ο δρομέας αφρού Adidas Yeezy “Ocher” είναι ένα σαφές must-have! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το ζωντανό χρώμα, και σε περίπτωση που το χάσατε, οι διαφάνειες Yeezy θα αναζωογονήσουν κάθε δύο μήνες!

Εικόνα μέσω Yeezy Mafia
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *