Το Yeezy βελτιώνει το 700 V2 “Mauve” είναι στα έργα


όπως και η “αδράνεια” από το 2019, φαίνεται ότι ο Kanye West θα αντιγραφεί καθώς και θα επικολλήσει ένα από τα πολλά διάσημα χρωματιστά του με το επερχόμενο Yeezy Βελτιώστε το 700 V2 “Mauve”. Λαμβάνοντας το συνδυασμό χρωμάτων από το κλασικό 2018, εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι τώρα!

Info από την Sneaker Insider @Py_Rates, η δεύτερη γενιά “Mauve” θα λειτουργήσει το ίδιο ακριβώς σχέδιο με το V1, ωστόσο με μια ανανεωμένη εμφάνιση. Ενώ το πρώτο ζευγάρι διαθέτει πολύ πιο vintage αισθητική, η νέα έκδοση είναι πολύ πιο φουτουριστική στο σχεδιασμό του. Εργάζεστε σε μια σκούρα γκρι που ταιριάζει μαζί, δερμάτινα καθώς και πάνελ σουέτ με χαριτωμένα τυλίξτε γύρω από το πάνω μέρος σε μυστικά μαύρα καθώς και γήινα καφέ τόνους. Επίσης, θα ανακαλύψετε μια αφθονία 3 μέτρων σε όλη την έκταση, ώστε να μπορείτε να κάμπτετε ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μεταβάλλοντας την εστίασή σας κάτω, θα τοποθετήσετε μια εξαιρετικά γλυπτική μεσαία σόλα που σπιτάρει ένα χοντρό κρεβάτι της Adidas Boost. Αυτό τονίζεται με φιλικά προς το περιβάλλον ωοειδές ωοειδές στη φτέρνα, καθώς και με επένδυση με ένα καουτσούκ με τσίχλα για μακροχρόνια έλξη με κάθε βήμα.

Ενώ μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, η φήμη έχει ότι η Adidas Yeezy βελτιώνει το 700 V2 “Mauve” θα προσγειωθεί κάποια στιγμή τον Αύγουστο λίγο πριν από τους φθινοπωρινούς μήνες. Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε αυτό το ζευγάρι στην προσωπική σας συλλογή, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια καλύτερη ματιά στο Yeezy να βελτιώσετε το 700 “Bright Blue”!

Εικόνα μέσω py_rates
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *