Η Nike Air Force 1 Low ID από τον Nigel Sylvester μόλις εισήγαγε


Nike Team με τον εμπειρογνώμονα BMX Rider Nigel Sylvester για αυτό το πιο πρόσφατο αναγνωριστικό αποκλειστικό.

Κάντε αυτήν την Πολεμική Αεροπορία 1 τη δική σας με μια πριμοδότηση υλικών καθώς και μια εντυπωσιακή ποικιλία χρωμάτων. Ως φόρο τιμής στη Νέα Υόρκη πίσω στη δεκαετία του ’90, αυτό το πακέτο αφορά όλα σχετικά με τις λεπτομέρειες μπλοκάρισμα με λεπτές συμβουλές στο παλιό σχολείο.

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε στο Nike Air Force 1 Low ID από τον Nigel Sylvester. Αυτό το παπούτσι είναι εντελώς προσαρμόσιμο από το έδαφος προς τα πάνω.

Επιλέξτε από ένα καμβά που έχει κατασκευαστεί από το ανώτερο – δεν είναι διαφορετικό από το Travis Scott X Air Force 1 – ή επιλέξτε κάτι λίγο περισσότερο από το 90s με ένα λαμπερό φινίρισμα ευρεσιτεχνίας.

Το swoosh μπορεί να παραμείνει εντελώς τόξο ή μπορείτε να επιλέξετε από έγχρωμες σωληνώσεις. Κάθε στυλ χτυπάει με ένα μίνι swoosh καθώς και μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας προσωπικό μήνυμα σε όλη τη φτέρνα.

Μην χάσετε τη δυνατότητα σας να αποκτήσετε καινοτόμο σε αυτήν την ειδική Πολεμική Αεροπορία 1 από τον Nigel Sylvester. Η διαθεσιμότητα δεν γίνεται κατανοητή, ώστε να μπορούν να τραβηχτούν από τη Nike ID ανά πάσα στιγμή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *