Ο φόβος της Nike Air Fear of God 1 σε τρεις ζωντανές χρωματισμένες


την περασμένη εβδομάδα, ο Jerry Lorenzo παρουσίασε επίσημα τον φόβο της συλλογής του Θεού X Nike. Μεταξύ αυτής της εταιρικής σχέσης περιελάμβανε το ολοκαίνουργιο φόβο της Nike Air of God 1 Silhouette, και φαίνεται ότι θα πέσει σε περισσότερα χρώματα!

Ορίστε το ντεμπούτο στο ‘Black’ και στο ‘White’, με μια τολμηρή κίτρινη έκδοση που έχει οριστεί ως ‘Friends & Οικογένεια ‘Αποκλειστική, σύμφωνα με το sneaker Insider @Py_rates, το πολυπόθητο παπούτσι μπάσκετ θα κυκλοφορήσει επίσης σε’ πορτοκαλί παλμό ‘,’ Frosted Spruce ‘και’ Sail ‘.

Με μια χοντρή μεσαία σόλα και ένα ημι-μεταβατικό κομμάτι κατά μήκος της φτέρνας, ένα επίκεντρο του παπουτσιού είναι το τρελό σύστημα κορδονιών που σχηματίζει ένα τρίγωνο στο μπροστινό μέρος, το οποίο είναι ένα πολύ σπάνιο θέα Με τον σειριακό αριθμό του παπουτσιού εμφανίζεται επίσης.

Ο νέος φόβος της Nike Air του Θεού 1 Colourways είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή την άνοιξη/το καλοκαίρι του 2019, οπότε φροντίστε να κρατήσετε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς αναπτύσσεται! Σε σχετικές ειδήσεις, ρίξτε μια ματιά στο Nike Air Fear του Θεού 1!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε τα τελευταία εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *