Κοιτάξτε την πρώτη ματιά στο Supreme X Nike Air Cross Trainer 3 Low


Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Supreme παρουσίασε την πολυαναμενόμενη συλλογή Air Max 95 Lux, και τώρα, παίρνουμε ήδη νέα για την επόμενη συνεργασία Swoosh που υποτίθεται ότι πέφτει νωρίς νωρίς του χρόνου. Ονομάστηκε το Supreme X Nike Air Cross Trainer 3 Low, παίρνει την ρετρό σιλουέτα που πιθανότατα δεν έχετε ακούσει ποτέ, αλλά αυτό είναι που η αμερικανική μάρκα streetwear κάνει καλύτερα.

Φημολογείται ότι πέφτει σε δύο μοναδικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένου ενός λευκού και χρυσού και του ζεύγους εμπνευσμένου Gucci που φαίνεται παραπάνω, ο Air Cross Trainer 3 Low είναι διακοσμημένο σε μια πλήρη δερμάτινη κατασκευή, με διάτρητη λεπτομέρεια κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλευρικών πλαισίων και Μια ουσιαστική έμφαση στις έγχρωμες μπλοκαρίσματα. Με μια ευέλικτη μεσαία σόλα αέρα, γίνεται να αντιμετωπιστεί όλα τα είδη αθλημάτων από το τένις μέχρι το μπάσκετ. Η στρογγυλοποίηση όλων είναι η “υπέρτατη” επωνυμία στη φτέρνα, ολοκληρώνοντας την αισθητική vintage.

Δεν είναι γνωστά πολλά άλλα σχετικά με το Supreme X Nike Air Cross Trainer 3 Low, αλλά σύμφωνα με το Sneaker Insider @Pyeaks, θα πέσει κάποια στιγμή την άνοιξη του 2020. Ενημερώστε μας αν θα τα προσθέσετε στη συλλογή σας και φροντίστε να Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα νέα και κυκλοφορίες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *