Ο Kanye μόλις έκανε τον Kim έναν ιδιοκτήτη του Yeezy


Η Kim είναι πλέον ιδιοκτήτης της μάρκας Yeezy, η οποία προφανώς αξίζει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Ο επικεφαλής της φυλής Kardashian εξέθεσε τις ειδήσεις για το αρκετά τεράστιο podcast της Ashley Graham. Η Kanye προφανώς προικίζει τις μετοχές της Kim στην επιχείρηση ως ευχαριστίες που δεν συνεργάστηκαν με αντίπαλες ετικέτες ενδυμάτων.

“Μια μάρκα μου πρόσφερε ένα εκατομμύριο δολάρια για να κάνω μια δημοσίευση, ξέρετε, μερικά από τα ρούχα τους. Εκτός από το συνήθως … Δεν θέλω να δηλώσω ποιος είναι το εμπορικό σήμα, ωστόσο γενικά χτυπά από τον Yeezy “, αποκάλυψε.

Ο Kim αρνήθηκε τα χρήματα, ωστόσο, ήταν προικισμένα μια ακόμη καλύτερη προσφορά από τον κόμπο της. Δεν της έστειλε μόνο μια λέξη χάρη σε εσάς, ωστόσο, περιλάμβανε μια επιθεώρηση εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και μια σύμβαση για την ιδιοκτησία της παγκοσμίως φημισμένης μάρκας του.

“Ανοίγω τον φάκελο καθώς και μια επιθεώρηση εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς ήταν ένα σημείωμα που λέει:” Σας ευχαριστώ που πάντα με υποστηρίξατε καθώς και δεν δημοσιεύετε “.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kanye ήταν τόσο υπερβολική, πέρυσι δώρο Kim αποθέματα στην Apple, Amazon, Disney καθώς και Netflix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *