Η Jordan 4 Fiba Red εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη σε όλους τους πωλητές του Ηνωμένου Βασιλείου


Ήταν μια από τις πολλές κυκλοφορίες της τελευταίας εβδομάδας, αλλά παρά τη διαφημιστική εκστρατεία, το κόκκινο RIBA Jordan 4 είναι ακόμα επάνω για αρπαγές. Το Foot Locker είναι επί του παρόντος αποθέστε ένα γενναιόδωρο μέγεθος που τρέχει με πολύ περισσότερους πωλητές που σημειώθηκαν εδώ. Αυτό θα έπρεπε να έρθει τόσο καλά νέα στους συλλέκτες, καθώς η δυναμική και η περιορισμένη έκδοση Colourway δεν ήταν τόσο δύσκολη για τον αστυνομικό όσο αναμενόταν!

Το ξεχωριστό θέμα είναι αυτό που πληρώνει φόρο τιμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBA και εκείνων που συμμετέχουν στο περιεχόμενο. Η εκδήλωση, που φιλοξενείται στην Κίνα, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με πολλά περισσότερα από 20 έθνη που αγωνίζονται για ένα μέρος στον τελικό.

Ένας επιδέξιος σχεδιασμός σε όλη τη Nike AJ4 Fiba βλέπει ένα Laser χαραγμένο καουτσούκ πίνακα που ταιριάζει με το δέρμα Premium σε μια βαθιά σκιά του κόκκινου. Αυτός είναι ένας ελκυστικός σχεδιασμός και ένα από τα πολυάριθμα χτυπήματα για την εποχή του Aw19. Που περιλαμβάνει την επερχόμενη αεροπορική Ιορδανία 4 ‘WNTR’. – Μείνετε συντονισμένοι για πολύ περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τα πιο πρόσφατα υποδήματα της Ιορδανίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *