Οι επίσημες εικόνες του εκπαιδευτή Nike Air Fitness 1 βοηθός “ελαφρύς καπνός γκρι” & “Dark Small Grey” είναι σε απευθείας σύνδεση


Μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά καλά ότι το παιχνίδι πάνινα παπούτσια είναι υπερκορεσμένο σήμερα με τα απεριόριστα χρωματιστά των Nike Dunks. Ωστόσο, το Beaverton Sportswear τεράστια έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής του εκπαιδευτή Nike Air Fitness 1 από το 1987. Για την επιστροφή του, η σιλουέτα θα φορέσει αναβάθμιση χρηστικού τύπου, με τίτλο Nike Air Fitness Instructor 1 χρησιμότητα, Αυτό είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια

Τα παραδοσιακά παπούτσια cross-training θα προσφέρουν δύο χρωματιστά: τα πρώτα στο “ελαφρύ καπνό γκρι” με πινελιές “Dew Honey Dew” καθώς και “Gray Particle” καθώς και τα τελευταία στο “Dark Gray Small” με “Μαύρο”, “Iron Gray”, καθώς και “εκτός Noir”.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το προφίλ έτοιμο για μονοπάτι διαθέτει ένα βαλλιστικό πλέγμα που υποστηρίζεται από ανθεκτικά υλικά, καθώς και αντανακλαστικές τόνους 3M. Αξιοσημείωτες πτυχές του εκπαιδευτή γυμναστικής αέρα 1 δεν είναι μόνο η σειρά των βαρέων στρωμάτων εργαλείων, ωστόσο, επίσης και το Velcro Strap Forefoot παρέχει επιπλέον ασφάλεια. Και οι δύο παραδόσεις είναι συνολικές με ένα σύστημα μεσαίας σόλας με αέρα καθώς και με καουτσούκ.

Θα καλύψετε τον εκπαιδευτή Nike Air Fitness 1 βοηθητικό πρόγραμμα “ελαφρύ καπνό γκρι” καθώς και “σκούρο γκρι καπνό”; Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει πίσω εδώ στον μοναδικό πάροχο για τις πιο πρόσφατες σταγόνες Nike. Στις σχετικές ειδήσεις, ο εκπαιδευτής γυμναστικής Nike SC High είναι ένα masterclass σε δομές καθώς και υλικά.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *