Περισσότερες εικόνες διαρροή του Yeezy Boost 350 V2 “Desert Sage”


Νέο Έτος, New Yeezys! Η συνεχιζόμενη συνεργασία της Adidas της Kanye West δεν θα έρθει στο τέλος του σύντομα. Μακριά από αυτό, όπως πολλά χρωματιστά, συμπεριλαμβανομένου του Yeezy Boost 350 V2 “Desert Sage”, έχουν ήδη φημολογηθεί για το 2020! Εδώ εξετάζουμε πιο προσεκτικά αυτό το επερχόμενο μοντέλο ευγένεια του λογαριασμού διαρροής @yeezyseason2.

Εικόνα μέσω @yeezyseason2
Οι ανεμιστήρες έμειναν υποτιμημένοι μετά την αρχική διαρροή του Yeezy 350 “Desert Sage”. Ετικέτα ως ένα άλλο σιωπηλό χρώμα, είναι αυτό το ζευγάρι πάρα πολύ παρόμοιο με τους πολλούς άλλους που κυκλοφόρησαν φέτος;!

Ευτυχώς, όπως δείχνουν αυτές οι τελευταίες εικόνες, το “Desert Sage” διαθέτει ήπια πάνω από το πάνω μέρος, αλλά ευτυχώς, υπάρχει κάποια ζωντάνια με τη μορφή πορτοκαλί σωληνώσεων. Όπως και τα κλασικά Camo Camo Colourways του παρελθόντος, είναι ένα ελκυστικό μείγμα με έντονο χρώμα ενάντια στην ελιά Green Primeknit.

Ακριβώς όπως όλα τα 2019 Yeezy 350s, μια σαφής λωρίδα χαρακτηριστικά σε όλο το πλευρικό τοίχωμα. Εάν αυτές οι εικόνες είναι στην πραγματικότητα νόμιμες, φαίνεται να χαρακτηριστεί σε αντανακλαστικό υλικό 3M. Ένα άλλο μοναδικό άγγιγμα είναι η προσθήκη μιας εξωτερικής σόλας των ούλων.

Εικόνα μέσω @yeezyseason2
Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την Adidas, αλλά το Yeezy Boost 350 V2 “Desert Sage” αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020. Αυτό είναι ένα από τα πολλά φημολογούμενα στυλ, συμπεριλαμβανομένου του Yeezy Boost 350 V2 “Black”. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις και ειδοποιήσεις Yeezy!

Εικόνα μέσω @yeezyseason2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *