Πάνω από 1000 αρχειακό Adidas Spezial Sneakers θα εμφανιστούν τον επόμενο μήνα


εικόνα μέσω της Βρετανικής Μπιενάλε
Θα είχατε σκληρή πίεση για να βρείτε μια γραμμή πάνινα παπούτσια με ένα ιστορικό ως πλούσιο ως adidas spezial. Αρχικά σχεδιασμένο ως παπούτσι χάντμπολ, σημειώθηκε για πρώτη φορά το 1979 από τους παίκτες από τη Γερμανία, την Ολλανδία και τη Σκανδιναβία, και γρήγορα έγινε fan-αγαπημένο σε όλο τον κόσμο. Δεν ήταν πραγματικά μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν η σειρά άρχισε να κάνει κύματα στον κόσμο του ποδοσφαίρου και της μόδας. Για να γιορτάσουμε αυτό το θρυλικό εμπορικό σήμα, ο σχεδιαστής Spzl Gary Aspden έχει επιμείνει μια συλλογή από πάνω από 1000 αρχειακές πάνινες παπούτσια που θα εκτίθενται στη βρετανική κλωστοϋφαντουργία της Blackburn.

Ορίστε να παρουσιάσετε μια μεγάλη ποικιλία από vintage colourways, Aspden Ειδικά επέλεξε το Blackburn για το γεγονός, καθώς η πόλη έπαιξε τεράστιο ρόλο στην κληρονομιά του Spezial. “Μεγάλωσα στο Darwen και πέρασα πολλά από τα διαμορφωτικά μου χρόνια στο Blackburn.”, Εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου. “Οι εμπειρίες της ανατροφοδότησης και της νεολαίας μου ήταν πάντα πηγή έμπνευσης για το Spezial Spezial Adidas που σχεδιάζω και να θεραπεύσει. Η δημιουργική ομάδα που εργάζεται σε spezial είναι όλα από την περιοχή έτσι ώστε να εμπλακεί με το βρετανικό κλωστοϋφαντουργικό βιέννη, ενώ υποστηρίζοντας το Nightsafe φάνηκε καλύτερη εφαρμογή. ”

Αν θέλετε να ελέγξετε τη συγκέντρωση Spezial Spezial Adidas, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη βρετανική κλωστοϋφαντουργία από την 4η Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Ελέγξτε την επίσημη πρόσκληση κάτω κάτω και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο μοναδικό προμηθευτή για τα τρέχοντα και τα μεγαλύτερα πάνινα παπούτσια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *