Το Nike Air Max 97 ‘Pure Platinum’ λαμβάνει ‘Team Orange’ Accents


πέρυσι, η Nike έφερε πίσω το θρυλικό Air Max 97 για την 20η επέτειο και με αυτή την αναβίωση, ήρθε μια δέσμη εξαιρετικά υψηλών συγκολλήσεων θερμότητας από Οι συμπαθείς του Skepta και του Virgil Abloh. Για πολλούς, το AM97 είναι ένα από τα καλύτερα πάνινα παπούτσια της πρόσφατης μνήμης, και τώρα, το swoosh έχει αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο χρώμα που σίγουρα θα θέλετε να μπω.

Ονομάστηκε «Pure Platinum», αυτό το AM97 διαμορφώνεται από λευκό πλέγμα και δέρμα, ενώ μια λευκή μεσαία σόλα που εγχύθηκε με αέρα και ταιριάζει με την εξωτερική σόλα Combo κάθονται κάτω για πρόσθετη άνεση και ομαλότερο βήμα. Τα αντίθετα στοιχεία στο παπούτσι έρχονται με τη μορφή «ομάδας πορτοκαλί» τόνους στη γλώσσα, swooshes midfoot, καρτέλα τακούνι, air max sole μονάδα, εξωτερική σόλα και σόλα.

Ρυθμίστε να κυκλοφορήσετε στο εγγύς μέλλον, ενημερώστε μας αν θα καλύψετε το Nike Air Max 97 ‘Pure Platinum/Team Orange’ κάτω στα σχόλια παρακάτω! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στο Nike Air Max 98 ‘Tianjin’!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *