Η συλλογή Salehe Bembury x New Balance “Universal Communication” αποκαλύπτεται επισήμως


Ο τακτικός συνεργάτης της New Balance Salehe Bembury επιστρέφει σε αυτό όταν για άλλη μια φορά, καθώς και αυτή τη φορά γύρω του αποκάλυψε επίσημα την πολυαναμενόμενη “καθολική επικοινωνία” συλλογή. Πολύ πρώτος φημισμένος για τη δουλειά του με την Versace, ο Bembury έχει αναπτύξει γρήγορα ένα όνομα για τον εαυτό του στην αγορά των παπουτσιών καθώς και συνεχίζει να συναρπάζει τους οπαδούς με ρουτίνα νέα δουλειά καθώς και αναζωογονητικές ιδέες στυλ.

Εμπνευσμένο από το φανταστικό ύπαιθρο (όπως και οι δύο προηγούμενες συνεργασίες του NB), το πακέτο διαθέτει το Yurt 574, μια προσαρμογή της παραδοσιακής σιλουέτας που είναι βελτιστοποιημένη για τραχύ έδαφος και για ακραίες καιρικές συνθήκες. Μαζί με αυτό υπάρχει άφθονο στο μέτωπο της ένδυσης μέσα στη συλλογή, συμπεριλαμβανομένων των αμπέλων, τα παντελόνια πεζοπορίας, τα τακτικά γιλέκα καθώς και ακόμη και τα σακίδια που έρχονται συνολικά με σωλήνες ενυδάτωσης.

Εικόνα μέσω της νέας ισορροπίας

Εικόνα μέσω της νέας ισορροπίας
Το Yurt 574 εξαντλείται σε ένα σύνολο χρωμάτων που περιλαμβάνει “Olive/Navy/Red”, “Gray/White”, “Black/Purple”, “Teal/Volt” καθώς και “White/Blue/Pink”. Όλες οι παραλλαγές είναι κατασκευασμένες από το Suede καθώς και την τεχνική προσαρμογή, καθώς και τη λειτουργία ενός πλήρως λειτουργικού σφυρίχτρα στην καρτέλα Heel, μία από τις πιο αφηρημένες προσθήκες πάνινα παπούτσια που έχουμε δει σε λίγο. Μαζί με αυτό έρχεται το New Balance Branding ένα από κάθε πλευρά, καθώς και μια μεσαία σόλα που μπορεί να υπερηφανεύεται για την τεχνολογία Abzorb, εξασφαλίζοντας ότι αυτά είναι πολύ περισσότερο από άνετα.

Εάν ενδιαφέρεστε για το πακέτο Salehe Bembury x New Balance “Universal Communication”, τότε θα πρέπει να το περιμένετε λίγο περισσότερο, καθώς δεν έχουν δημοσιοποιηθεί επίσημες λεπτομέρειες κυκλοφορίας. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή για όλες τις τρέχουσες ειδήσεις, καθώς και ενημερώσεις στον κόσμο των πάνινα παπούτσια καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε το πέτρινο νησί x New Balance RC Elite_si!

Εικόνα μέσω της νέας ισορροπίας

Εικόνα μέσω της νέας ισορροπίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *