Η Consortium Samba της Pleasures X Adidas Samba παίρνει μια μεγαλύτερη έκδοση


που συμμορφώνεται με την προκαταρκτική απελευθέρωσή της τον περασμένο Νοέμβριο, φαίνεται ότι οι έντονα αναμενόμενες απολαύσεις X Adidas Consortium Samba θα πάρουν μια πολύ μεγαλύτερη απελευθέρωση! Προηγουμένως προσφέρονται σε πολύ περιορισμένες ποσότητες, εδώ είναι όταν το παπούτσι θα πέσει ξανά!

Βαμμένο σε ένα μαύρο χρωματικό σχέδιο, το συνεργατικό Samba διαθέτει μεγάλο κέντημα “απολαύσεων” στις πλευρικές πλευρές του παπουτσιού σε λευκό. Άλλες στιγμές στυλ περιλαμβάνουν μια ραφή τόνου ζιγκ-ζαγκ στο midfoot καθώς και λευκές ραφές αντίθεσης στα τακούνια. Για να ολοκληρώσετε το σχεδιασμό, συν-μάρκα τυπωμένα πέλματα καθώς και ένα ανάγλυφο χαρακτηριστικό Trefoil Tongue, ολοκληρώνοντας την εύκολη αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τώρα, για αυτή την πολύ σημαντική ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι απολαύσεις X Adidas Consortium Samba πρόκειται να μειωθούν στην περιοχή των απολαύσεων στις 20 Μαρτίου. Αναμένεται να είναι αρκετά περιορισμένο, φροντίστε να πάρετε την ουρά νωρίς για την καλύτερη δυνατότητα σας για αστυνομικό. Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *