Το υπόγειο X Nike Air Max 90 ‘Glasgow’ πέφτει αυτό το Σαββατοκύριακο!


‘Κατασκευάστηκε για την κοινότητα, από την κοινότητα’. Το υπόγειο x nike air max 90 ‘glasgow’ είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα παπούτσια για το φθινόπωρο. Ερχόμενοι με βροχερά υλικά ημέρας, σκοτεινότερους τόνους και μία από τις πιο γνωστές σιλουέτες που έχει στη διάθεση της Nike, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί οι άνθρωποι θα είναι ανένδοτοι για να πάρουν αυτό το παπούτσι στη συλλογή τους.

Ερχόμενοι με ένα ανθεκτικό στο νερό άνω, δερμάτινη γλώσσα και φτέρνα-tab, καθώς και μερίδες Ripstop σε όλο το πάνινο παπούτσι, αυτά τα παπούτσια είναι τόσο ανθεκτικά και premium ταυτόχρονα. Με τον τόνο γκρι τόνους και ένα τολμηρό πορτοκαλί στη γλώσσα και τη φτέρνα, όλα αντιπροσωπεύουν την τοποθέτηση ενός κώνου κυκλοφορίας στο κεφάλι του δούκα του άγαλμα του Ουέλλινγκτον στο κέντρο της πόλης της Γλασκώβης.

Το υπόγειο X Nike Air Max 90 ‘Glasgow’ είναι ένα φανταστικό φόρο τιμής στην πόλη της Σκωτίας και δεν μπορούμε να περιμένουμε τα υπόλοιπα 2 ζευγάρια από το «πακέτο της πόλης» για να ξεκινήσουν. Χτυπώντας πωλητές από τις 5 Οκτωβρίου, αυτά τα πάνινα παπούτσια θα είναι απίστευτα περιορισμένα, οπότε βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τον μοναδικό πάροχο για έναν πλήρη κατάλογο λιανοπωλητών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *