Η καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Yeezy BSKTBL ‘Quantum’


Εικόνα μέσω του Kickwhoshow
Ο κόσμος των πάνινα παπούτσια λαχταράει για την απελευθέρωση του Yeezy BSKTBL ‘Quantum’. Πολύ πρώτα πειράζει το 2018, όταν ο Kanye West βγήκε σε ένα ζευγάρι στο Chi-Town, είναι, τα χέρια κάτω, ένας από τους πιο ειδικούς εκπαιδευτές γυμναστικής Yeezy ποτέ. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε είδος άλλου παπουτσιού μπάσκετ που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, αυτά μοιάζουν με κάτι από το διάστημα, καθώς και τώρα παίρνουμε την καλύτερη εμφάνισή μας ακόμα!

Εξυπηρετώντας ως εισβολή στο κόσμο των παπουτσιών μπάσκετ, το «Quantum» διαθέτει ένα ειδικό κτίριο Primeknit που είναι διακοσμημένο με μια εκτύπωση που μοιάζει με Zebra στις πλευρικές και μεσαία πλευρές. Το Stealthy Black Suede χτυπά τον αστράγαλο καθώς και το τακούνι για πρόσθετη υποστήριξη, καθώς και θα ανακαλύψετε επίσης ένα πάνελ Nubuck στο κουτί των ποδιών, χρωματισμένο σε καθαρή απόχρωση κρέμας.

Εικόνα με kickwhoshow

Εικόνα με kickwhoshow
Γύρω από την πλάτη, υπάρχει ένα υπερβολικό κύπελλο τακουνιών για πρόσθετη σταθερότητα, καθώς και να βγείτε προς τα κάτω, θα ανακαλύψετε ένα πλήρες μήκος βελτιώστε την μεσαία σόλα για άνεση που είναι έξω από αυτόν τον κόσμο. Για να οριστικοποιήσετε το σχεδιασμό, τα διαφανή μέρη είναι επίσης χαρακτηριστικά, επιτρέποντας στους sneakerheads να κάμπτονται με ευκολία τις κάλτσες τους.

Ενώ το στυλ του Yeezy BSKTBL ‘Quantum’ μπορεί να εξακολουθεί να υπόκειται σε αλλαγή, είναι φανταστικό να βλέπουμε την κατεύθυνση που πηγαίνει το παπούτσι. Αναμένεται να μειωθεί στις αρχές του 2020, η φήμη έχει ότι θα κάνουν ντεμπούτο στο επερχόμενο παιχνίδι NBA All-Star που οφείλεται στη λήψη της θέσης τον Φεβρουάριο στην πατρίδα του Kanye του Σικάγο. Μπορεί αυτή η καλύτερη συνεργασία του Adidas; Ας καταλάβουμε τι είναι στο μυαλό σας, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για ό, τι σχετίζεται με το Yeezy καθώς και πέρα!

Εικόνα με kickwhoshow

Εικόνα με kickwhoshow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *