Αυτά τα ολοκαίνουργια κολέγια φόρουμ Adidas μόλις έπεσαν στο Adidas UK!


Το φόρουμ adidas είναι, τα χέρια κάτω, μία από τις πιο δημοφιλείς σιλουέτες του τρέχοντος έτους. Κάνοντας το μεγάλο ντεμπούτο του στη δεκαετία του ’80, έκανε μια τεράστια επιστροφή φέτος μαζί με μια σειρά από colourways, και αυτά τα τρία σίγουρα δεν είναι διαφορετικά. Δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των πολιτιστικών ηγετών που επαναπροσδιορίζουν το ύφος του αύριο, η εκστρατεία ασχολείται με τους βρετανούς καλλιτέχνες Slowthai και Beabadoobee και εμπνέεται από το ένθερμο πνεύμα του ανοιχτού μυαλού πειραματισμού.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Το “Legend Ink” είναι μια επιστροφή στις πρώτες μέρες με μια παλέτα με ρετρό και μια μεγάλη έμφαση στο εικονικό λογότυπο Trefoil. Υπάρχουν επίσης δύο “βασιλικές μπλε” σταγόνες, φτάνοντας στα χαμηλά και στα μέσα μοντέλα. Όλα αυτά είναι χτισμένα πάνω από τις βάσεις “σύννεφων λευκών” που τις καθιστούν τέλειες για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι ιμάντες γύρω από την προσφορά του αστραγάλου μέχρι την τελική εφαρμογή κλειδώματος, ενώ οι διατρήσεις χαρίζουν το toebox για μια αναπνεύσιμη εμπειρία που κάνει αυτούς τους εκπαιδευτές adidas βέλτιστη για την καθημερινή φθορά.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Διατίθεται τώρα από την Adidas UK, η συλλογή φόρουμ Adidas δεν πρέπει να χάσετε! Ενημερώστε μας ποια χρωματιστή αισθάνεστε περισσότερο, και σε σχετικές ειδήσεις, το Adidas 4D Cush “Carbon” παίρνει το Futurecraft στο επόμενο επίπεδο!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *