Το Yoon Ahn πειράζει το Ambush X Nike Dunk υψηλό “Σικάγο”


που συμμορφώνεται με την απελευθέρωση του “μαύρου” τον περασμένο μήνα καθώς και το “θανατηφόρο ροζ” που έρχονται ακριβώς γύρω από τη γωνία, το Yoon Ahn έχει πλέον πάρει στο Instagram Για να πειράξει ένα τρίτο ενέδριο X Nike Dunk High Colourway, αυτή τη φορά γύρω από την παλέτα χρώματος του Air Jordan 1 “Σικάγο”.

Λαμβάνοντας υπόψη το ίδιο το ίδιο σχήμα εμπνευσμένο μπότες μοτοσικλέτας, καθώς τα δύο άλλα dunk highs, το “Σικάγο” διαθέτει έναν ψηλό αστράγαλο για πρόσθετη υποστήριξη καθώς και σταθερότητα. Εργασία σε μια καθαρή λευκή δερμάτινη βάση, τα ισχυρά κόκκινα πάνελ κάνουν τη μέθοδο τους σε όλο το παπούτσι για την τελειότητα του Colourblocked. Ένα ζευγάρι των καθαρών λευκών κορδόνια γραβάτα ό, τι μαζί, ενώ μια υποκείμενη γλώσσα αφρού παρέχει την υπογραφή του Yoon ξεπερασμένη εμφάνιση ότι όλοι έχουμε έρθει να αγαπάμε.

Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το Collab χωρίς να συζητήσετε το μεγάλο Swoosh Nike που πυροβολεί τη μέθοδο να περάσει τη φτέρνα, με αποτέλεσμα μια ματιά που φαίνεται να επιταχύνει πέρα ​​από σας. Αυτό στρογγυλοποιείται στη συνέχεια με το λογότυπο “Ampush” στην πλάτη καθώς και συν-επωνυμία που περιγράφει την παραγωγή της ετικέτας της γλώσσας, την οριστικοποίηση του φημισμένου σχεδίου.

Σχεδόν τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για το ενέδριο X Nike Dunk υψηλό “Σικάγο” αυτή τη στιγμή, ωστόσο, ελπίζουμε πραγματικά ότι μειώνουν νωρίτερα και όχι αργότερα! Ας καταλάβουμε τι πιστεύουμε για αυτή την επιλογή τρίτου χρώματος, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, το Nike SB Dunk High “Baroque Brown” παίρνει τη δερμάτινη θεραπεία vegan!

Εικόνα μέσω yoon_ambush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *