Το Fendi Goes Loco για τα λογότυπα στο νεότερο χοντρό πάνινο παπούτσι του


μαζί με τα χοντρά παπούτσια πατέρα, το Bold Branding είναι επίσης μια από τις πιο καυτές τάσεις του πάνινα παπούτσια του 2019 και για την άνοιξη/το καλοκαίρι του 2019, ο Fendi έχει συγχωνεύσει και τα δύο για τα νεότερα του προπονητής!

Κατασκευασμένο στην Ιταλία, το εύγλωττα που ονομάζεται FF Low-Top είναι εξαιρετικά κατασκευασμένο από δέρμα και πλέγμα και είναι βαμμένο σε μια καφέ και μαύρη παλέτα χρωμάτων, με λευκό άνω άνω μέρος της αντίθεσης. Το παπούτσι είναι ανυψωμένο στην κορυφή μιας μαύρης σόλας φυσαλίδων και το φημισμένο μονόγραμμα Fendi καλύπτει τα καφέ πάνελ. Για να τελειώσει, το πάνινο παπούτσι διαθέτει ένα διαφανές μαύρο πλέγμα στο πλάι και στην περιοχή των δακτύλων.

Διατίθεται τώρα στο matchesfashion.com, ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για το fendi ff χαμηλής κορυφής sneaker, και φροντίστε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή SOLE SPORMIER για εντελώς δωρεάν καλύτερα τώρα! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι τα προτιμώμενα πάνινα παπούτσια μας από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού πτώση/χειμώνα 2019!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *