Αυτές οι εικόνες με τα πόδια θα σας κάνουν να θέλετε να μπείτε στο άσπρο X Nike Air Force 1 ‘Black’


Ρίξτε μια καλή ματιά στο λευκό X Nike Air Force 1 ‘Black’-Δεν είναι όμορφο ?!

Η επιστροφή αυτού του εξαιρετικά περιζήτητου μοντέλου φαίνεται εξίσου καλή με το OG ‘White’ Colourway. Και σύμφωνα με τις φήμες, αυτό το στυλ είναι ακόμα πιο ανθεκτικό!

Φαίνεται ότι ο Virgil Abloh έχει ακούσει εκείνους τους sneakerheads που δεν ήταν ευχαριστημένοι με το κατασκεύασμα πλέγματος αυτής της αρχικής Πολεμικής Αεροπορίας 1 από το περασμένο έτος “The Ten”. Συλλογή. Ήταν πάρα πολύ εύκολο να τα βγάλουμε βρώμικα και με το κατασκεύασμα πολλαπλών επιπέδων, σχεδόν απίστευτα να τα καθαρίσουμε.

Ευτυχώς, το off-λευκό X Air Force 1 V2 ‘Black’ λέγεται ότι είναι πιο σκληρή. Φυσικά, αυτό το αποδυναμικό φινίρισμα εξακολουθεί να φέρνει το άμεσα αναγνωρίσιμο of-λευκό x nike αισθητικό.

Αυτή τη φορά, ένα ασημένιο swoosh φυτεύεται σε όλο το πλευρικό τοίχωμα ως τη μόνη αντίθεση με εκείνη τη σιλουέτα μαύρου. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση, “AIR”? Το branding σφραγίζεται κατά μήκος της μεσαίας σόλας και τα χαρακτηριστικά του μπλε καλωδίου-χρωματισμού του μωρού.

Ρίξτε μια ματιά σε περισσότερες εικόνες του λευκού X Air Force 1 ‘Black’ κάτω από την ευγένεια του @yankeekicks. Αυτά πιστεύεται ότι ξεκινούν αυτό το Νοέμβριο – μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *