Χτυπήστε το φθινόπωρο Blues με το Nike TN Air Max Plus ‘Racer Blue’


εάν οι βαρετές και σκοτεινές μέρες σας έχουν πάρει λίγο κάτω στα χωματερές, τότε είναι το Nike TN Air Max Plus ‘Racer Blue’ είναι το παπούτσι για σένα. Παρέχοντας την παραδοσιακή λατρεία του 1998 ένα σκληρό και προετοιμασμένο makeover, μπορείτε να πάρετε ένα ζευγάρι αυτή τη στιγμή στο Foot Locker UK!

Βυθισμένο σε ένα σκούρο μπλε χρώμα, το ταιριάζει μαζί καθώς και το δερμάτινο κτίριο έχει ενισχυθεί εντελώς για την ψυχρή εποχή. Το εντυπωσιακό “Hyper Crimson” Accents λειτουργούν σε όλη την έκταση, κάνοντας τη μέθοδο της στην πλευρική και τη μεσαία επωνυμία Swoosh εκτός από το σύστημα κορδονιών που χρησιμοποιεί τώρα μια εναλλαγή για την τελική εφαρμογή κλειδώματος.

Κάτω από κάτω, η μεσαία σόλα του αέρα έχει μαυριστεί εντελώς για μια υποβαθμισμένη εμφάνιση, καθώς και αυτό έρχεται σε αντίθεση με επιπλέον κόκκινες αποχρώσεις σε φυσαλίδες. Αυτό είναι επενδεδυμένο με μια συμπληρωματική εξωτερική σόλα από καουτσούκ για ανθεκτική έλξη με κάθε βήμα.

Εάν πηγαίνετε στον αστυνομικό οτιδήποτε αυτή τη σεζόν, θα πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε το Nike TN Air Max Plus ‘Racer Blue’! Το τέλειο μείγμα μεταξύ ευελιξίας καθώς και χρησιμότητας, προσφέρεται επίσης σε μια «δροσερή γκρι» παλέτα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *