Το Atmos X Adidas “Graffiti Pack” διαθέτει ιαπωνική τέχνη δρόμου


γερμανική ετικέτα αθλητικών ειδών adidas, καθώς και ιαπωνικά αποτυπώματα Atmos είναι εταίροι για πολύ καιρό, χρησιμοποιώντας τις μάζες μερικές από τις πιο ευχάριστες συνεργασίες πάνινων παπουτσιών όλων χρόνος. Όσον αφορά την πιο πρόσφατη προσφορά τους, το δίδυμο Power θα χρησιμοποιήσει δύο σιλουέτες υπογραφής από την μάρκα των τριών λωρίδων: το φόρουμ Adidas Low καθώς και το ZX 8000.

Με τίτλο The Atmos Japan X Adidas “Graffiti Pack”, το δύο κομμάτι που χρησιμοποιεί τραβήξει κίνητρα από τον Ιαπωνικό καλλιτέχνη Rust καθώς και το στυλ της υπογραφής του Graffiti που εμφανίζεται γενικά γύρω από τους δρόμους του Shibuya.

Εικόνα μέσω του Atmos
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Το φόρουμ Adidas Low, καθώς και το ZX 8000 περιλαμβάνουν μια λευκή βάση, με έμφαση με χτυπήματα κόκκινων καθώς και μαύρων τόνων στον τύπο των χρωμάτων μπλοκ, στο κείμενο τύπου γκράφιτι, καθώς και περισσότερο. Ενώ και τα δύο κομμάτια έρχονται ήδη αποτυπωμένα με γραφικά εμπνευσμένα από το δρόμο, η συνεργατική που χρησιμοποιεί επίσης περιλαμβάνει ένα στυλό, καλώντας το άτομο να πάρει καινοτόμο και να εφαρμόζει το χαρακτήρα του στα παπούτσια.

Τι πιστεύετε για το Atmos X Adidas “Graffiti Pack”; Θα προσθέσετε αυτό στην περιστροφή σας φέτος; Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένο στο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή για να ενημερώνεστε με τις τρέχουσες συνεργασίες της Adidas. Στις σχετικές ειδήσεις, πηγαίνουμε άγρια ​​για το Xlarge X Adidas School 80 “Mesa” καθώς και “Orbit Violet”.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *