Το Nike Air Max 90 “Hyper Royal” είναι τώρα μόλις £ 60 στο Nike UK!


Νωρίτερα φέτος, το SWOOSH γιόρτασε τριάντα χρόνια του θρυλικού AM90 με την απελευθέρωση του Nike Air Max 90 “Hyper Royal”. Μέρος της εξαιρετικά επιθυμητής πακέτο “Anniversary”, είναι τρελό να πιστεύουμε ότι είναι τώρα μόλις £ 60 με τον κωδικό Shine2020 στο Nike UK!

£ 115.00 £ 60.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Ένα φόρο τιμής στο OG, το “Hyper Royal” εργάζεται σε μια καθαρή λευκή προσαρμογή μαζί τη βάση καθώς και είναι διακοσμημένο με ανοιχτόχρωμες δερμάτινες τόνους καθώς και ισχυρές μπλε αποχρώσεις. Οι μαύρες λάσπες περιβάλλουν το εξωτερικό του Air Max 90 για εκείνη την παραδοσιακή αισθητική που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη, ενώ οι καουτσούκ στο σύστημα κορδονιών, καθώς και το σήμα του τακουνιού, προσφέρουν μια προετοιμασμένη καθώς και σκληρή εμφάνιση.

Συνοδεύεται από ένα ζευγάρι ανατομικών στήριξης της αψίδας, καθώς και από μια συμπληρωματική ετικέτα, αυτό το ειδικό παπούτσι Nike δεν πρέπει να παραβλεφθεί, ιδιαίτερα σε αυτή την εξωφρενική τιμή!

£ 115.00 £ 60.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Διατίθεται τώρα για μόλις £ 60 με τον κωδικό SHINE2020, αστυνομικό Nike Air Max 90 “Hyper Royal” Ιδανικό τώρα πριν είναι τόσο αργά! Ας καταλάβουμε εάν χειριστείτε για να ασφαλίσετε ένα ζευγάρι, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να επιθεωρήσετε τις μεγαλύτερες συμφωνίες της Nike Air από όλους τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές του Ηνωμένου Βασιλείου!

£ 115.00 £ 60.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *