Το εργαστήριο ανανέωσης x New Balance Δημιουργήστε κυκλικές υπηρεσίες με το “New Balance Renewed”


που χρησιμοποιούν ανακατασκευαστές ένδυσης Το εργαστήριο ανανέωσης έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με την New Balance για την εκστρατεία “New Balance Renewed”. Αυτό το νεότερο εργαστήριο στοχεύει να φθαρούν και να επιστρέψει νέα στοιχεία ισορροπίας για να τους δώσει μια νέα μίσθωση ζωής

Το εργαστήριο ανανέωσης χρησιμοποιεί μια διαδικασία 6 βημάτων για να εγγυηθεί μηδενικά απόβλητα και μέγιστη επαναχρησιμοποίηση. Κάθε μεμονωμένο ένδυμα ταξινομείται, βαθμολογείται, καθαρίζεται, επισκευάζεται, επιθεωρείται και επαληθεύεται για να εγγυηθεί ότι και τα δύο μέρη είναι ευχαριστημένα με το τελικό προϊόν. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των 6 βημάτων, το στοιχείο σημειώνεται στη συνέχεια online στον ιστότοπο της TRW προς πώληση, δημιουργώντας μια κυκλική υπηρεσία που είναι φιλική προς το περιβάλλον και βιώσιμη.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Όταν μιλάμε για το έργο, η Nicole Bassett, ο ιδρυτής του εργαστηρίου ανανέωσης, δήλωσε ότι “ανυπομονούμε να δούμε ότι η νέα ισορροπία ανανεώνεται να γίνει σοφέρ για την ανανέωση των προϊόντων και να βοηθήσουμε την επανεξέταση της New Balance Launch στον τομέα των αθλητικών ενδυμάτων”. Ο John Stokes, διευθυντής της παγκόσμιας βιωσιμότητας στο New Balance, συμφώνησε λέγοντας: “Μαζί με το εργαστήριο ανανέωσης, διατηρούμε ενδύματα που χρησιμοποιούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μαθαίνοντας πώς να σχεδιάσουμε για την επισκευή”.

Μπορείτε να βρείτε τα έργα του duo στο webstore του Workshop Renewal Now! Σε άλλες ειδήσεις, ο Drake προεπισκόπησε μια πρώτη ματιά στο εμπόριο Nike X ‘Certified Boy Boy’.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *