Yeezy Βελτιώστε 700 Vanta vs Utility Black: Ποιο χρωματιστό πρέπει να σας αστυνομικούς;!


Είναι ακριβώς όπως η παλιά φράση δεν είναι – “Περιμένετε ηλικίες για ένα, και στη συνέχεια δύο έρχονται μαζί ταυτόχρονα!” Αλλά δεν μιλάμε για λεωφορεία, όχι, αυτό είναι το κρίσιμο ζήτημα των τριπλών μαύρων εκπαιδευτών!

Λαμβάνοντας ποτέ υπόψη ότι ο δρομέας Wave εμφανίστηκε το 2017, οι sneakerheads ήταν εμμονή (το φανταστικό μπορεί να είναι η καλύτερη λέξη) για τη δυνατότητα ενός μαύρου χρωμάτων. Η ιδέα ενός τέτοιου μυστικού 700 φαινόταν σαν ευσεβής σκέψη πίσω σε αυτές τις πρώτες μέρες. Μετά από όλα, ο Kanye West είχε αποκαλύψει αυτή την αμφιλεγόμενη σιλουέτα σε ένα εξωφρενικό χρωματικό σχέδιο. Θα μπορούσε κάτι πολύ πιο υποτιμημένο ακόμη και να ανταποκριθεί στο OG;

Ευτυχώς, ακούσατε όλα τα εκατομμύρια των οπαδών του και ακριβώς όπως αναμενόταν, τα μαύρα Yeezy 700s είναι εξίσου καλά όπως θα μπορούσατε να φανταστείτε. Αλλά εκεί βρίσκεται ένα πρόβλημα, δεν υπάρχει μόνο κάποιος που να επικεντρωθεί, αλλά δύο στυλ για να συζητήσουμε. Πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε μια συλλογική αγορά £ 500 πάνινα παπούτσια σε ένα μήνα, έτσι τι θα είναι? Το Yeezy βελτιώνει το 700 V2 Vanta ή το Utility Black;!

Το Yeezy 700 V2 Vanta είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει, ξεκινώντας αυτή την Πέμπτη μέσω της Adidas UK. Για όλους τους ανυπόμονους sneakerheads που διαβάζουν αυτό, αυτή θα μπορούσε να είναι η απάντηση που χρειάζεστε. Διαφορετικά, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 29 Ιουνίου για την άφιξη της χρησιμότητας μαύρου.

Οι αριθμοί αποθεμάτων είναι μια άλλη σκέψη, κάτι που μπορεί να μην είναι μια ανησυχία ανάλογα με τη συγγένειά σας για σπάνια πάνινα παπούτσια. Είναι ενδιαφέρον ότι φαίνεται ότι και τα δύο ζεύγη είναι σχεδόν πανομοιότυπα όσον αφορά τα επίπεδα των μετοχών. Το Vanta, ωστόσο, έχει ήδη πωληθεί κατά τη διάρκεια μιας πρώιμης εκτόξευσης σε όλους τους ευρωπαίους εμπόρους. Καλύφθηκε νωρίτερα την εβδομάδα μέσω των @thesolerestocks.

Μια καλύτερη ερώτηση που πρέπει να ρωτήσετε μπορεί να είναι πώς αυτά τα αντιληπτά από την ευρύτερη βάση των ανεμιστήρων Yeezy. Ευτυχώς, υπάρχει κάποια διορατικότητα που παρέχεται από μία από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις του Twitter.

; Μάχη του Yeezy 700 Blacks … Ποιο ζευγάρι είναι καλύτερο;

– Το μοναδικό Restocks (@thesolerestocks) 29 Μαΐου 2019

Όταν ρωτήθηκε ποια χρωματιστή ήταν καλύτερη, πολύ περισσότερο από το 59% ψήφισε για το Yeezy 700 V2 Vanta, αφήνοντας το «μαύρο» που βρίσκεται πίσω στο 41% ​​των ψήφων. Τούτου λεχθέντος, η γνώμη είναι σχεδόν χωρισμένη σε αυτό.

Αισθητικά, υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο. Είναι το Tech-Wear εμπνευσμένο πάνω από το V2 που θα μπορούσε απλώς να το εξοντώσει για μερικούς. Αλλά και πάλι, το «kutility black» κάθονται σε μια εξωτερική σόλα. Είναι μια λεπτή αντίθεση, αλλά αυτή που δεν υπάρχει αμφιβολία ήταν η αιτία πολλών emojis πυρκαγιάς σε όλη τη ροή Instagram.

Η επιλογή μεταξύ αυτών των Yeezy 700s δεν είναι η μόνη απόφαση που θα κάνετε αυτό το μήνα. Πολύ πιο ανεπιφύλακτη θερμότητα είναι στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένου ενός μυστικού «Sply-350».

Κρατήστε τον εαυτό σας γνωρίζετε κατεβάζοντας την εφαρμογή μοναδικού προμηθευτή. Από τους οδηγούς λοταρίας έως τις αποκλειστικές ειδοποιήσεις ανανέωσης, αυτό πρέπει να είναι go-to κατά τη διάρκεια της επικής σειράς των εκδόσεων αυτού του μήνα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *