Το Jordan 1 χαμηλό “γυμναστήριο κόκκινο μαύρο” είναι κάπως ακόμα κάθεται!


Μια άλλη πώληση Ιορδανία 1 χαμηλή ακριβώς εδώ μόνο αυτή τη φορά, αυτά δεν έχουν πραγματικά πωληθεί! Παρουσιάζοντας την Ημέρα του Πυγμαχίας μέσω του Footasylum, μπορείτε ακόμα να μπερδεύετε το AJ1 χαμηλό “γυμναστήριο κόκκινο μαύρο”.

Βαμμένο με ένα διάσημο χρώμα, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτά εξακολουθούν να κάθονται! Για πολύ περισσότερες ενημερώσεις απελευθέρωσης και ειδοποιήσεις, φροντίστε να συμμορφωθείτε με το @theseraserestocks.

Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Από τα αποκλειστικά όπως το “Παρίσι” Colourway σε γενικές κυκλοφορίες, όπως αυτό το ζευγάρι, η χαμηλή Ιορδανία 1 είναι καλύτερα εκεί με τις πιο σημαντικές σιλουέτες της Nike του 2020. όχι λιγότερα από 40 ζεύγη που εμφανίζονται φέτος και φαίνεται ότι η Nike δεν μπορούσε βοηθούν, αλλά απελευθερώστε μια πολύ πιο ασυνήθιστη απελευθέρωση πριν από το νέο έτος. Είναι το μίγμα του μαύρου και του κόκκινου ενάντια στο πριμοδότηση από το δέρμα που το κάνει τόσο εντυπωσιακό,.

Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Το Jordan 1 χαμηλό “γυμναστήριο κόκκινο μαύρο” είναι μια από τις πρόσφατες σταγόνες που αναμένεται να πωληθούν μέσα στις επόμενες ημέρες! Η εποχή πώλησης είναι επίσης σε εξέλιξη, οπότε φροντίστε να αναζητήσετε το 25 Crazy Sneaker & Ενδυμασία κλέβες που δεν μπορείτε να χάσετε στη μεγάλη πώληση του Nike UK!

Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *