Η συλλογή Atmos X Nike Air Max 1 ‘Animal 3.0’ παίρνει μια ημερομηνία κυκλοφορίας


Όταν αφορά τους βασιλιάδες του Nike Air Max 1 Collab, κανείς δεν συγκρίνεται αρκετά με την Atmos. Απελευθερώνοντας μερικά από τα πιο θλιβερά πάνινα παπούτσια όλων των εποχών, οι Ιάπωνες πωλητές έχουν πάρει το Midas Touch όταν αφορά το πρώτο sneaker της Nike Air Max. Τώρα, επιστρέφουν ξανά με το πακέτο Atmos X Nike Air Max 1 ‘Animal 3.0’ και είναι τρελά!

Εργάζοντας μαζί με τον καλλιτέχνη του Ηνωμένου Βασιλείου Dave White, φημισμένος για τις ζωικές του εκτυπώσεις, το τρίο έχει πάρει 3 νέα σχέδια χρωμάτων. Η καμηλοπάρδαλη, η λεοπάρδαλη και η τίγρη έρχονται με ένα ανώτερο κατασκευασμένο από συνθετικά μαλλιά για να μιμηθούν τα πλάσματα που αντιπροσωπεύουν. Αυτό αντιμετωπίζει έπειτα από έντονα τολμηρά σκάφη χρώματος στο swoosh και sole, καθώς και μια λευκή σόλα.

Απελευθέρωση στην Ιαπωνία από τις 13 Ιουλίου, αναμένετε το Atmos X Nike Air Max 1 ‘Animal 3.0’ Pack για να χτυπήσει αυτές τις ακτές λίγο αργότερα. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για όλες τις καλύτερες ειδήσεις και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *