Πιάσε το Nike Air Force 1 ‘White’ για κάτω από £ 64 τώρα!


Το Nike Air Force 1 ‘White’ είναι, τα χέρια κάτω, ένα από τα πιο εικονικά πάνινα παπούτσια όλων των εποχών. Ένα παπούτσι που έκανε ντεμπούτο στη δεκαετία του ’80, ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του παρέμεινε αμετάβλητος από τότε, και αυτό είναι απλώς μια απόδειξη του πόσο διαχρονικό είναι. Τώρα, μπορείτε να πάρετε τον εαυτό σας ένα ζευγάρι για λιγότερο από £ 64 πάνω στο Foot Locker UK’s VIP Pass Sale! Μόλις χρησιμοποίησα τον κωδικό VIPDEAL20 στο ταμείο και είστε καλό να πάτε.

Διαθέτοντας μια κατασκευή όλων των δερμάτινων, το «λευκό» είναι βαμμένο σε μια τριπλή λευκή παλέτα που είναι τόσο ευέλικτη όσο παίρνει. Οι κλασικές διατρήσεις χτύπησαν το κιβώτιο δακτύλων, ενώ ένα swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και μέσια πλευρικά πάνελ για εκείνη την ρετρό αισθητική που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Κάτω κάτω, υπάρχει μια εξαιρετικά άνετη μεσαία σόλα αέρα και για να το στρογγυλεύουμε όλα, το “Nike Air” είναι κεντημένο στη φτέρνα.

Διατίθεται αυτή τη στιγμή από το Foot Locker UK, αν θέλετε η Nike Air Force 1 ‘White’ στη συλλογή σας, τότε πρέπει να είστε γρήγοροι, καθώς τα μεγέθη αρχίζουν ήδη να πωλούν! Ενημερώστε μας αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι και ενώ είστε εδώ, ελέγξτε αυτές τις σαράντα προβληματικές εκπτώσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *