Δεν παίρνει καθαρότερο από το Nike Air Max 97 ‘White/Wolf Grey’


άλμα στους θερμότερους μήνες με το ολοκαίνουργιο Nike Air Max 97 ‘White/Wolf Gray’! Όσο καθαρό παίρνει, διατηρεί τις ίδιες λεπτομέρειες σχεδιασμού που το έκαναν τόσο διάσημο αλλά με μια παρθένα παλέτα που είναι τέλεια για το καλοκαίρι!

Πρώτα αποκαλύφθηκε πέρυσι, το «White/Wolf Gray» είναι ένα διαχρονικό κλασικό. Βαμμένο από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο στο λευκό, το ιαπωνικό εμπνευσμένο από το τρένο του παπουτσιού είναι διακοσμημένο σε στρώματα πλέγματος και δέρματος για την τελική ολοήμερη εμπειρία. 3M αντανακλαστικά χαρακτηριστικά λεπτομερειών σε όλη, και κάτω κάτω, μια μονάδα πλήρους μήκους μέγιστου μαξιλαριού Air Max είναι παρούσα για πρόσθετη άνεση και ένα ομαλότερο βήμα. Η στρογγυλοποίηση του εικονικού σχεδιασμού είναι γκρίζα μίνι swooshes.

Διατίθεται τώρα από τη Nike, το Nike Air Max 97 ‘White/Wolf Gray’ είναι ένα must-cop αυτή τη σεζόν, οπότε φροντίστε να πάρετε ένα ζευγάρι ενώ είναι ακόμα διαθέσιμο! Ενημερώστε μας αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Nike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *