Η ACG Terra επηρεάζει αυτό το Nike SB Dunk Low Colourway


από την Πολεμική Αεροπορία 1 στο React Element 55, το Swoosh έχει δανείσει τον συνδυασμό ACG Terra σε μια ποικιλία σχεδίων για λίγο, αλλά το διάσημο χρώμα είναι τώρα Προσγείωση σε ό, τι είναι πιθανότατα η πιο εξέχουσα σιλουέτα του 2020: το Nike SB Dunk Low. Εικόνες ευγενική προσφορά αξιόπιστων πάνινα πάνινα @solejc, εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Με βάση το θρυλικό παπούτσι χαμηλής κορυφής, μοβ και μαύροι τόνοι καθιστούν τη μέθοδο τους σε όλο το Buttery Smooth Suede Upper, ένα σχέδιο που έχει γίνει συνώνυμο της γραμμής όλων των συνθηκών, ενώ ένα εντυπωσιακό κόκκινο Nike Swoosh γλιστράει κομψά σε όλη την πλευρική και τη μεσαία πλευρά πάνελ.

Τα ζωντανά κίτρινα κορδόνια συνδέουν τα πάντα μαζί, και κάτω κάτω, η υπογραφή της ACG μεσαία σόλα κάνει μια θριαμβευτική απόδοση στο dunk χαμηλό, γεμάτο με μια κρυμμένη εξωτερική σόλα από καουτσούκ για μακροχρόνια έλξη με κάθε βήμα.

Αυτή τη στιγμή, πολύ δεν γίνεται κατανοητό για αυτό το Nike SB Dunk Low, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ενώ είστε εδώ, φαίνεται ότι το Nike Dunk Low “Samba” από το 2001 κάνει μια επιστροφή!

Εικόνα μέσω του solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *