Κοιτάξτε πρώτα το pusha t x adidas ozweego ‘king push’


εικόνα μέσω adidas
Το Pusha T καθώς και η Adidas συνεργάζονται για συνολικά πέντε χρόνια τώρα. Επειδή το 2014, ο βραβευμένος ράπερ κυκλοφόρησε ένα Hyped EQT Colourway ετησίως, με το πρώτο να είναι το EQT Assistance 93 καθώς και το πιο πρόσφατο χειρισμό του EQT Pillow 2. Για το 2019, ωστόσο, το δίδυμο Power θα συνεργαστεί μαζί Στο Ozweego για πρώτη φορά, καθώς και να κάνουμε την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα!

Εικόνα μέσω adidas
Πρώτα βρέθηκαν στα πόδια του Προέδρου της Καλής Μουσικής κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού τον Ιανουάριο, το Pusha T X Adidas Ozweego «King Push» διαθέτει μια πλήρη προσαρμογή μαζί που επικαλύπτονται από τα πάνελ του Premium Leather καθώς και το Suede. Όλα αυτά είναι ζωγραφισμένα με καθαρό τόνο Ecru, με μαλακό ροζ τριών λωρίδων που γυρίσουν πάνω από τα πλευρικά, καθώς και ένα σκοτεινό οικολογικό sockliner που προσφέρει την ιδανική ποσότητα αντίθεσης.

Εικόνα μέσω adidas
Το Smokey Black Piping διαρκεί στο σύστημα κορδονιών καθώς και το τακούνι, καθώς και κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε μια επιθετικά στυλ μεσαία σόλα Adiprene για άνεση που μεταφέρθηκε στο επόμενο επίπεδο. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, ένα ζευγάρι “βασιλιάς”. Επίσης, η κορυφαία ποιότητα είναι επίσης χαρακτηριστική, ολοκληρώνοντας το σχέδιο.

Ρυθμίσουμε να μειωθεί στο εξαιρετικά εγγύς μέλλον, είμαστε πέρα ​​από το Hyped για το pusha t x adidas ozweego king push! Εξυπηρετώντας ως το επόμενο κεφάλαιο στην συνεργασία του με τον γερμανικό γίγαντα, φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται!

Εικόνα μέσω adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *