Το Superplastic X Gucci “Supergucci” NFT Collection είναι διαθέσιμη τώρα!


Τα πράγματα πρόκειται να πάρουν πολύ πιο πολυτελή στο Metaverse. Ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο, η συγκρατημένη συνεργασία του Gucci με υπερπλαστική έχει αποκαλυφθεί πλήρως. Ονομάστηκε εύστοχα της συλλογής NFT “Supergucci”, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα μοντέρνα ειδώλια.

Ενώ το Gucci βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της υψηλής μόδας, το υπερπλαστικό οδηγεί το δρόμο όταν πρόκειται για βινυλικά παιχνίδια. Διάσημος για τους χαρακτήρες τους Janky και Guggimon, τους έφεραν τώρα σε μια άλλη διάσταση με μια μεγάλη γκάμα NFTS. Μέρος μιας πτώσης τριών μερών, ο καθένας ενσωματώνει τους κώδικες σπιτιών που βρίσκονται στη συλλογή Gucci Aria και θα συνοδεύεται από ένα φυσικό κεραμικό γλυπτό που είναι χειροποίητο στην Ιταλία και σχεδιάζεται από το Gucci και το Superplastic. Μόνο 500 από αυτά έγιναν, προσθέτοντας την αποκλειστικότητα της συνεργασίας.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ιταλικό σπίτι μόδας έχει απελευθερώσει ένα εικονικό προϊόν. Πίσω τον Μάιο του περασμένου έτους, κυκλοφόρησαν το Gucci Virtual 25 πάνινο παπούτσι που μπορεί να “φορεθεί” στην επαυξημένη πραγματικότητα ή να χρησιμοποιηθεί σε συνεργασίες εφαρμογών όπως το Roblox και το Vrchat. Παραδόξως, σε αντίθεση με τα φυσικά τους ζευγάρια, το Virtual 25 ήταν αρκετά καλό σε μόλις 12,99 δολάρια. Με αυτό είπε, χωρίς έκπληξη, αυτά που εξαντλήθηκαν σαν hotcakes όταν ξεκίνησαν.

Το Superplastic X Gucci “Supergucci” NFT Collection είναι διαθέσιμη τώρα στο Opensea! Πριν όμως, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τον οδηγό του sneakerhead για την αγορά του NFTs εδώ. Σε σχετικές ειδήσεις, μια συνεργασία Adidas X Gucci θα μπορούσε να είναι στο δρόμο πολύ σύντομα!

Εικόνα μέσω Opensea
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *