Οι επίσημες εικόνες του Nike Air Force 1 ‘Black Skeleton’ αναδύονται


πριν από μία εβδομάδα, πήραμε την πρώτη μας πειράζοντας την εικόνα της Nike Air Force 1 ‘Black Skeleton’. Συμμετέχοντας με το ON από την λευκή επανάληψη του περασμένου έτους, αυτό το πάνινο παπούτσι έστειλε τη γειτονιά του πάνινα παπούτσια σε αρπακτικές. Τώρα γρήγορα 12 μήνες, καθώς μπορούμε να περιμένουμε ότι αυτό το μαύρο χρώμα θα κάνει ακριβώς το ίδιο.

Έχουμε τώρα μια επίσημη ματιά σε αυτό το ghoulish πάνινο παπούτσι, καθώς μόλις πήρε λίγο καλύτερα. Το πάνω μέρος στην πρώτη υπαινιγμό σε ένα nubuck, ωστόσο, αντιμετωπίζουμε ένα εύκαμπτο δέρμα που απλά δεν μπορείτε να πάτε στραβά.

Αυτό το μαύρο άνω επιτρέπει τη λευκή σκελετική εκτύπωση να ξεχωρίζει πραγματικά. Η τελευταία αποκάλυψη που εκθέτουν οι επίσημες εικόνες είναι η προσθήκη ενός διαφανούς μοναδικού συστήματος που συνεπάγεται ότι η λειτουργία Glow-in-the-Dark μπορεί να επιστρέψει.

Ορισμένος για να εισαγάγει στις 25 Οκτωβρίου, η Nike Air Force 1 ‘Black Skeleton’ θα είναι στην περιστροφή σας ακριβώς εγκαίρως για το Halloween. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και κυκλοφορίες από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *