Τα κυματιστά μοτίβα προσγειώνονται στο Nike Air Max 90 “Τοπογραφία White”


Ανεξάρτητα από το πότε και πώς μπήκατε στο παιχνίδι του sneaker, υπάρχουν βασικές σιλουέτες που πρέπει να είναι στη συλλογή σας, ώστε να βάλετε τα ζευγάρια υψηλής θερμοκρασίας σας για Τώρα και ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο Nike Air Max 90 “Τοπογραφία White”!

Κολλώντας την αληθινή κατασκευή του OG Air Max 90 που αναπτύχθηκε από τον Tinker Hatfield σε όλη τη διαδρομή στη δεκαετία του ’90, αυτή η νέα AM90 παραλλαγή Flaunts κλασικά χρώματα σε όλη τη διάρκεια των λεπτομερειών με το κεφάλι σε όλο το πάνω μέρος.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Το ζευγάρι φαίνεται εδώ διαμορφωμένο σε ένα θεαματικό συνδυασμό συνθετικού δέρματος και πλέγματος που θα δώσει στον χρήστη μια πολύ ελαφριά και άνετη βόλτα όλη την ημέρα. Οι υπομονάδες αθλούν έναν τραγανό λευκό τόνο, συνοδευόμενο από μαύρες αποχρώσεις Stark στις eyestays, δερμάτινα λάσπη με πλευρικό τοίχωμα και ανθεκτική εξωτερική σόλα βάφλας από καουτσούκ. Η βραβευμένη φόρμουλα δεν είναι μόνο το τολμηρό “πανεπιστημιακό κόκκινο” branding, αλλά και τα πάνελ midfoot που διαθέτουν ολοκληρωμένα μοτίβα τοπογραφίας και μια πληθώρα μικρών λογότυπων Swoosh, το καθιστώντας πραγματικά ένα μοναδικό. Η πρόσθετη επωνυμία Nike χαρίζει επίσης το σήμα από καουτσούκ που είναι άμεσα αναγνωρίσιμο για όλα τα κεφάλια της Nike εκεί έξω, και μια ορατή μονάδα αέρα που βρίσκεται μέσα στη μεσαία σόλα κάτω από το τακούνι που προσφέρει εκρηκτική άνεση και μαξιλαράκια από τους θρυλικούς εκπαιδευτές της Nike.

Τα καλά νέα είναι ότι το Nike Air Max 90 “Topography White University Red” είναι τώρα διαθέσιμο στη Nike, έτσι ενεργεί γρήγορα καθώς είναι εγγυημένα να πωλούν πολύ σύντομα! Μείνετε συντονισμένοι με τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της Nike εδώ στο μοναδικό πάροχο, καθώς θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας ενημερώσουμε. Και μιλώντας για τις επερχόμενες σταγόνες, τώρα έχουμε μια ματιά στο Nike Air Max 90 “Venn Diagram”!

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *