Το Pharrell Williams x Adidas NMD Hu παίρνει ένα μπλε επιθεωρούμενο makeover


τον περασμένο μήνα, φωτογραφίες ενός κόκκινου καρό Pharrell Williams x adidas nmd hu εμφανίστηκε online, καθώς και τώρα, χάρη στο πάνινο πάνινο @yankeekicks, παίρνουμε Μια πρώτη ματιά σε μια μπλε έκδοση επιθεώρησης, καθώς και είναι πραγματικά αρκετά dope.

Διαμορφωμένο από το προτιμώμενο πλεκτό υλικό όλων, το Primeknit, ένα μπλε καθώς και το μαύρο καρό μοτίβο χαρίζει ολόκληρο το πάνω μέρος από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο, ενώ αντιπαραβάλλοντας τα σχοινιά με 3 μ. Στην κοινή μόδα Pharrell, η “καρδιά” καθώς και το κείμενο “Mind” έρχεται κεντημένο στους Vamps, καθώς και κάτω κάτω, υπάρχει ένα σύστημα αύξησης για βέλτιστη άνεση.

Μέχρι στιγμής, σχεδόν τίποτα δεν γίνεται κατανοητό για το Pharrell Williams X Adidas Originals NMD HU, ωστόσο, κρίνοντας από το λογότυπο Billionaire Young Boys Club στο πίσω μέρος του αριστερού παπουτσιού, αυτό είναι είτε ένα μη κυκλοφορούμενο δείγμα είτε το επόμενο BBC NMD. Ας καταλάβουμε αν θα μπείτε και φροντίστε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή SOLE SPORMINE για εντελώς δωρεάν καλύτερα τώρα!

Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πιο πρόσφατο εδώ!

Εικόνες μέσω του Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *