Οι ημερομηνίες τιμολόγησης και απελευθέρωσης για τη συλλογή Drake X Nike “Nocta” αποκρύπτονται


κυριολεκτικά δύο χρόνια στην παραγωγή, η διαφημιστική εκστρατεία για την έντονα αναμενόμενη συλλογή Drake X Nike “Nocta” έχει αυξηθεί με τρελό ποσοστό από τότε που ήταν πρώτη πειράζει νωρίτερα αυτό το μήνα. Λαμβάνοντας έμπνευση από τη νυχτερινή φύση της δημιουργικής διαδικασίας του Θεού και των σκηνών μόδας του Τορόντο, του Λονδίνου και του Παρισιού, έχουμε τώρα μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και τιμολόγηση, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει για να μάθετε περισσότερα.

Ονομάζεται από το Champagne Papi ως “μια συλλογή για τη συλλογική”, η γραμμή “Nocta” προορίζεται να φορεθεί ως στολή. Διαθέτοντας τέσσερα κομμάτια σε ένα δίδυμο των χρωμάτων, το επίκεντρο της κάψουλας πρέπει να είναι το μπουφάν Nocta Puffer που είναι διαθέσιμο σε γεύσεις “μαύρο” και “πανεπιστημιακό χρυσό”. Τιμές σε περίπου £ 350 ανά τεμάχιο, θα πάνε τέλεια με τα hoodies Nocta που είναι περίπου £ 95. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται αρκετά απότομο, αξίζει να σημειωθεί ότι η ποιότητα υποτίθεται ότι προορίζεται να είναι ισοδύναμη με τον φόβο του Jerry Lorenzo για το God Essentials, οπότε αξίζει κάθε πένα.

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike
Επόμενη στάση είναι τα παντελόνια Nocta Fleece που είναι λίγο φθηνότερα σε £ 90. Αυτά ήταν προηγουμένως αόρατα στα teasers του Drake και είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε κάθε ντουλάπα του sneakerhead και για να τα στρογγυλεύουμε όλα είναι οι κάλτσες του πληρώματος Nocta που είναι διαθέσιμες σε ασπρόμαυρες παραλλαγές και θα σας επαναφέρουν περίπου £ 30 ένα ζευγάρι.

Αναμένεται να μειωθεί στις 19 Δεκεμβρίου, η συλλογή Drake X Nike “Nocta” είναι ένα must-have αυτή τη σεζόν, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη ευκαιρία σας να μπω! Ενημερώστε μας ποια κομμάτια αισθάνεστε περισσότερο και σε σχετικές ειδήσεις, το OVO X Nike Air Force 1 Collab του Drake είναι στα έργα!

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *